promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rémisztő mosollyal szórtak átkot egy magyar kismamára a bevásárlóközpontban, a férje teljesen kiakadt az eseten
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ártatlan szituációból kerekedett valami nagyon ijesztő, horrorfilmbe illő jelenet lehetett.

Az élet néha olyan sztorikat képes kreálni, hogy Stephen King kis túlzással elbújhat mellettük. Még ki sem hűlt a billentyűzetünk a váci vonatos történet után, amelyben egy fiatal srác nagyon csúnya beszólást kapott azért egy idős nőtől, amiért nem akarta megvenni a hamis parfümjét, máris itt egy újabb eset, ami az ominózus parfümösnél sokkal ijesztőbb.

Gyakran előforduló és bizony indulatokat korbácsoló jelenség az, amikor egy kismamának meg akarják fogni a pocakját random emberek, ami egy nagyon intim dolog, és nem igazán szerencsés már maga a feltételezés sem, hogy valaki ezt szeretné átélni egy vadidegentől.

Hogy ez az érthetetlen és ijesztő szokás miért jött divatba, az önmagában is megérne egy cikket, de amit egy srác leírt a Threads-en, attól egyenesen borsódzik a hátunk, ténylegesen „horrorszerű” lehetett átélni:

„Feleségem terhessége alatt az egyik áruházban voltunk vásárolni, amikor egy öregasszony odaköszönt nekünk és elkezdett faggatni minket a babáról, stb. Ezt követően meg akarta fogni a feleségem várandós hasát, azt nem engedtük neki, utána meg valami halandzsákat kezdett el duruzsolni, mint egy boszorkány (nem értettünk egy szót se belőle)”

– írta.

„Elég ijesztő volt, illedelmesen elköszöntünk és hazamentünk. A hölgy amúgy végig mosolygott, furcsa élmény volt”

– írta a fiatalember.

Remélhetőleg csak egy apró kellemetlenség volt ez, amire később már nem is fognak emlékezni. Valószínűleg a néninek valamilyen mentális problémája lehetett – ami szintén esélyes, hogy ő maga sem tehetett erről a furcsa viselkedésről. Ami azonban teljességgel kizárt, hogy valamiféle gonosz boszorka vagy entitás volt – ezt a földtől elrugaszkodott teóriát tényleg hagyjuk meg inkább a horror műfaj kedvelőinek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás