promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
21 éves, és a negyedik babájával terhes – rátámadt a trollok hadserege
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Alkalmatlannak találják az anyaságra a várandós nőt, kizárólag a fiatal életkora miatt.

A nőket akkor is megszólja a társadalom, ha túl korán vállalnak gyereket, és akkor is, ha túl későn vágnak bele a „babaprojektbe”. Ez (is) a tanulsága a 21 éves Christa nevű hölgy történetének, aki immár a negyedik gyerkőcét várja karácsonyra.

A brit nők – igazodva az európai trendekhez – egyre idősebb korukban szülik meg első gyermeküket. Míg évtizedekkel ezelőtt szokatlannak tűnt egy 30 év körüli kismama látványa, ma már Nagy-Britanniában átlagosan 28,9 évesen hozzák világra a nők első porontyukat.

@christacelia

Reply to @onlinegymnasticshelp we’re having a girl in december, so that makes it 3 girls and 1 boy. ♥️ ##youngmom

♬ original sound - JayDan

Christa egy TikTok-videóban panaszolta el, milyen csúnyán néz rá a környezete, amiért 2018 óta minden évben kihordott egy gyermeket. Ő viszont büszke erre, sőt fiatal kora ellenére rengeteg hasznos tanáccsal tud szolgálni a kezdő anyukák számára.

A nő 6 éve van együtt a férjével, van már közös házuk is, ezért nem látták értelmét, hogy túl sokáig várjanak a babavállalással. A közösségi oldalain megszólaló trollok sem tudnak mást a szemére vetni, csupán azt, hogy milyen szemtelenül fiatal.

Christa persze mindezt igyekszik figyelmen kívül hagyni, és szerencsére akadnak olyanok is jócskán a követői között, akik kiállnak mellette.

„Tényleg nem értem az embereket. A dédnagyimnak például 13 gyereke született, és 16 éves volt, amikor világra hozta az elsőt. Te 18 éves voltál, szóval mindenki nyugodjon le!”

– próbálta csillapítani a csúfolódókat egy hozzászóló. Voltak olyan kommentelők is, akik a kicsik jólétéért aggódtak, de a fiatal anyuka őket is megnyugtatta azzal, hogy a férje szuperül keres, így nem szorulnak semmiféle segélyre.

A többség bátorítja a szépen gyarapodó családot, a kicsiket áldásnak tartja, sokan ezért sem értik, miért kell lehurrogni a 21 éves anyukát.

„Gyönyörű a családotok! Nem tudom, az emberek miért gyűlölik a fiatal felnőtteket amiatt, mert több gyermeket is vállalnak. Olyan sok nő bevállalta már ezt, és sikeresen”

– tette hozzá egy újabb józan gondolkodású kommentelő.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás