promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hernádi Judit kiöntötte a szívét, saját lányáról és a karrieréről is kendőzetlen őszinteséggel beszélt, Heti Hetes is szóba került
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hernádi Judit őszintén vallott, szinte mindenre kitért.

A 68 éves színésznő a Meglepetés Magazinnak adott részletes interjút, amelyben többek között kitért a lányára és a karrierére is, utóbbi kapcsán pedig elmondta, hogy bár országos ismertséget részint a Sohase mondd című számának köszönhetően szerzett, de a Heti Hetesnek köszönheti igazán a nagy ismertséget. Hernádi elmondta, hogy pusztán színházi szereplésekből nem lesz híres az ember, ezért a Heti Hetes fontos szerepet játszott abban, hogy ennyien ismerik.

No ettől függetlenül az igaz, hogy a színésznő rengeteget játszik a színpadon és a sikerek sem maradnak el, hiszen van már több mint egy évtizede játszott darabja is. Mint fogalmazott, lehet, hogy „panaszkodásnak vagy dicsekvésnek” hangzik, de amiben játszik, az sokáig megy, nem is igazán vállal már új darabok, egy évben maximum 1-2-t.

„Amikor kimegyek a színpadra, egész jól érzem magam, néha vannak pillanatok, amikor különlegesen jól, de általában véve sem érzem magam rosszul, aminek nagyon örülök. Majd ha rosszul érzem magam, akkor abbahagyom, de ez még messze van. Az egy ritka dolog az ember életében, amikor 68 éves elmúlt, és ilyen szinten foglalkoztatva van, ez egész egyedinek mondható. Hálás vagyok az ilyen helyzetekért és hálásnak is kell lennem”

- fogalmazott Hernádi, aki tehát egyértelművé tette, hogy csak abban az esetben fog visszavonulni, ha már nem élvezi annyira jól magát a színpadon, ettől azonban még messze vagyunk. A színésznő ebből is látszik, hogy nagyon élvezi az életet és azt, hogy ennyit dolgozik, viszont azért megjegyezte, hogy az életet valahogy úgy találták ki, hogy soha nincs olyan időszak, amikor azt lehetne mondani, hogy minden rendben, többnyire semmi nincs tökéletesen rendben.

Büszke a lányára

Talán sokan nem is tudják, de Hernádi Judit lánya nem úgy lett sikeres, mint a színésznő lánya, hanem önálló jogán: Tarján Zsófi a Honeybeast zenekar énekesnője, amely sokaknak a kedvence az országban. A művésznő pedig nem is lehetne büszkébb a zene világában sikeressé vált lányára, egyebek mellett a következőket mondta róla:

„Végtelenül büszke vagyok rá, hogy megvalósította önmagát, és sikeres. Egy évben legalább egyszer, de inkább kétszer elmegyek a legkiemeltebb koncertjeire, amelyeket jó előre le is szervezek, hogy ráérjek. Ha kér tanácsot, adok neki, és ez oda-vissza működik. Nem sok ember van, akinek számít a véleménye, de tőle abszolút elfogadom. Sok mindenre nagyobb rálátása van”

Hernádi Judit az interjúban végezetül elmondta, hogy az életében vannak olyan területek, amelyek vállaltan kiestek, és ilyen terület a közösségi média is. Mint mondta, számára nem is érdekesek ezek az új platformok, de értik, hogy a világot bizonyos fokig meghatározzák, de ő maga nem tervez csatlakozni. Hernádi Judit karrierje során rengeteg örömteli pillanatot okozott nekünk, többek között a Heti Hetesben, az egyik leglegendásabb videót alább tekintheti meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás