promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
A 68 éves Hernádi Juditot nem látják szívesen ebben a nagyvárosban, megszégyenítő helyzetbe került a Jászai-díjas színésznő

A 68 éves Hernádi Juditot nem látják szívesen ebben a nagyvárosban, megszégyenítő helyzetbe került a Jászai-díjas színésznő

Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Hernádi Juditot egyszerűen visszautasították Egerben.

Hernádi Judit az ország egyik legismertebb és legnépszerűbb színésznője, sokan szeretik őt, és örömmel nézik még mindig a színpadon. Annak idején a Heti hetes egyik állandó szereplője volt, amiben elsősorban az volt a cél, hogy társaival együtt szórakoztassák a nézőket, úgymond viccesen reagáljanak az aktuális dolgokra, de aztán az egész műsor teljesen elcsúszott a politika irányába, és ennek a levét issza azóta is a Jászai Mari-díjas művész.

A most 68 éves Hernádi Judit egy fórumbeszélgetésen vett részt a napokban, ahol nemcsak a Heti hetes került szóba, hanem az is, hogy miért büntetik a lányát miatta, és hogy miért utasították vissza Egerben. A színésznő annak idején a műsor miatt beszorult a baloldalra, miközben ő liberálisnak tartotta magát. Hernádi a beszélgetés során elmondta, hogy nem volt baloldali, csak baloldali érzelmű. A Heti hetes-nek pedig meg is lett a következménye, azóta sem teheti be a lábát a köztévébe, se a TV2-be, az RTL-en és a ATV-n kívül egyik tévénél sem látják szívesen.

Ráadásul ez a fajta megkülönböztetés a lányára is hatással van, ez borzalmasan rosszul érinti Hernádi Juditot, hiszen önmagáért tudja vállalni a felelősséget, de azt nagyon rossz neki látni, hogy a lánya, Tarján Zsófia nem azt kapja, amit megérdemelne. Viszont emiatt soha nem volt konfliktusa a két nőnek, mi több, Tarján Zsófia büszke az édesanyjára.

Egyébként a politikai hovatartozása miatt került már kellemetlen helyzetbe Hernádi Judit a színházi életben is, ugyanis volt már rá példa, hogy vidéken egész egyszerűen visszautasították őt. Bár nem aza típus, aki ilyeneket rágódni szokott, nem igazán érdekli, hiszen szabad ember, de nem titkolja, hogy volt már olyan eset - például Egerben is -, hogy le volt kötve egy előadás, de azt mondták, hogy nem kérik. Hogy mi volt ez az előadás, és pontosan mi volt az indok Egerben, amiért nem akarták, hogy előadják a helyi színházban, azt nem tudni, de Hernádi Judit szavaiból úgy látszik, hogy ott is ő miatta kavarták meg a dolgokat.

Pedig Hernádi Juditot mindig jó látni a színpadon. Az alábbi vicces jelenetben a színésznő azt a takarítónőt játssza, aki annak idején véletlenül benyitott a Star Wars szinkronizálása közben, és azt hitte, hogy Han Solo mondatait felmondó Harrison Ford hozzá beszél. Ez alapján írták meg az alábbi jelenetet, amin jókat nevetett a közönség.

(forrás: Blikk)