promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki Szoboszlai Dominik ritkán látható anyukája, aki jobban kerüli a nyilvánosságot, mint Columbo felesége
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szoboszlai Dominik édesanyja egy világszépségű hölgy, aki ritkán mutatkozik a nyilvánosság előtt.

Szoboszlai Dominik ahol csak pályára lép, belead apait-anyait, hogy a legjobb tudása szerint támogassa a csapatát, és minél eredményesebben zárja társaival a mérkőzéseket. Most a Liverpool kiválóságának el kellett egy időre hagynia külföldi csapatát, hiszen elkezdődött az Európa-bajnokság, így elszólították csapatkapitányi kötelességei, hogy a magyar válogatottal utazzon ki Németországba, és minél előrébb jussanak edzőjükkel, Marco Rossival. Sajnos azonban hiába szereztek 3 értékes pontot a skótok elleni meccsen, ez nem volt elegendő ahhoz, hogy biztosan továbbjussanak a nyolcaddöntőbe, így a válogatott kiesett az Eb-ről.

Mindazonáltal az ország, és a családja így is nagyon büszke Szoboszlai Dominikra. A focista igen ritkán jut haza szeretteihez, csupán néhány nap az, amit Magyarországon tud tölteni egy évben, annyira elfoglalt a Liverpool játékosaként, és amikor hazajön Magyarországra, nemcsak a családjával kell együtt lennie, hanem időt kell szánnia a régi barátokra, a régi focis társaira, szóval tényleg zsúfolt a napirendje még akkor is, ha nem dolgozik.

Édesapja, Szoboszlai Zsolt örömmel beszélt korábban fiáról a Tények Plusz-nak; többek között azt is elárulta, hogy amikor gyerekkorában elutaztak nyaralni, akkor is úgy választottak úticélt, hogy mindig össze tudják egyeztetni a focival, így sosem maradtak ki edzések, és mindig labdaközelben volt a kis Dominik.


Szoboszlai egyébként éppen most ünnepelte az évfordulóját annak, hogy egy éve aláírt a Liverpool-nál, ahol ugyancsak nagyon szeretik. Amikor pedig hazalátogat, sokat foglalkozik a kishúgával, aki általános iskolában alsó osztályos tanuló már, és édesapjuk elmondása szerint egyelőre nem érdekli a foci.

Mind a kislány, mind Dominik anyukája kerüli a nyilvánosságot, nem szeretnek szerepelni, sem mutogatni magukat, Zsolt szerint párja olyan, mint a Columbo felesége, hogy sosem lehet látni. Viszont a tévés stábnak mutatott egy képet, amin alaposan szemügyre vehetjük a büszke családanyát.

Így néz ki Szoboszlai Dominik világszép, szőke hajú anyukája:

(Fotó: Tények Plusz)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás