promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Liverpoolban váratlan erős mondatokkal minősítették Szoboszlai EB-n nyújtott teljesítményét
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az összes liverpooli játékost pontozták, ennyi pontot kapott a magyar klasszis.

Magyarország kiesett a 2024-es németországi Európa-bajnokságról, nem jutott tovább az egyenes kieséses etapba Marco Rossi együttese. A szakértők és több volt válogatott labdarúgó szerint is döntő lehetett ebben, hogy a Svájc elleni mérkőzésen a mérkőzés első felében rosszul játszott a csapat, és ekkor tudtak lőni két gólt is a svájciak. Később aztán kisebb feltámadás után egy kiegyenlítettebb mérkőzésen kaptunk ki Németországtól, és bár a helyzetek megvoltak, a csapat nem tudta azokat gólra váltani.

Végül Skócia ellen egy kikimérkőzésen az utolsó utáni percben megszereztük a győzelmet, így pedig három ponttal esélyünk maradt a továbbjutásra. Az esély pedig egészen szerda estéig tartott, amikor végül Georgia megverte Portugáliát, ezzel pedig biztossá vált, hogy Magyarország nem lesz ott a legjobb 16 csapat között.

A This is Anfield nevű liverpool oldal pedig a csoportkör után azonnal pontozta és értékelte is a játékosokat, azokat, akik a Liverpool FC csapatát erősítik, és most nemzetük színeiben részt vettek az Európa-bajnokságon.

Mégis hány pontot szerzett Szoboszlai Dominik?

Összesen tíz liverpooli játékos vesz/vett részt az Eb-n, azonban közülük nem mindenki kapott játéklehetőséget. Andy Robertson, a skótok csapatkapitánya egy 6-ost kapott a 10-ből, kiemelte a lap, hogy nem tudott annyira kreatív lenni a pályán Skócia színeiben, mint azt az Anfielden megszokhatták tőle. Trent Alexander-Arnold is 6-ost kapott, róla azt írják, hogy az angol csapatból a legtöbb helyzet kidolgozásában ő vett részt, ám nehezen tudott megcsillanni csapattársaihoz hasonlóan a menedzser által kitalált taktikában.

Többek között Szoboszlai is hatost kapott, a lap kiemelte, hogy gólpasszt adott, több helyzete is volt, ám nem sikerült sikerre vinni a magyar csapatot, és a csalódottságát is látni lehetett a pályán.

A legjobban a listán amúgy Cody Gakpo szerepel, aki 8-ast kapott, két góljával pedig a legjobb gólvágók között van a tornán egyelőre.

Közben Marco Rossi is megszólalt az Eb-búcsú után, a mester elmondta, hogy szerinte mind múlt a továbbjutás:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás