promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rengetegen várták az RTL nagy bejelentését, szuperprodukciójukról hoztak nagyon fontos döntést
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Végre kiderült, hogy ki lesz a házigazdája a hamarosan induló, rendkívül népszerű tehetségkutatónak.

2024 ismét a zenei tehetségkutatók éve lesz a legnagyobb hazai kereskedelmi csatornákon, ugyanis hosszú évek után visszatér a Megasztár a TV2-n, rövidebb szünet után pedig az X-Faktor is újabb évaddal jelentkezik.

A Megasztárt utoljára 2012-ben láthatták a nézők, a hatodik évad után azonban 12 év kellett, hogy ismét visszahozzák a korábban népszerű formátumot, minden eddiginél nagyobb, 40 millió forintos főnyereménnyel, valamint egy Los Angeles-i stúdiófelvétel lehetőségével.

Természetesen a konkurencia sem akar lemaradni, így a 2022 után az X-Faktorban is ismét kutatni kezdenek az ország legjobb hangjai után. Az már korábban kiderült, hogy a zsűrik között Gáspár Laci mellett ott lesz Tóth Andi, Majka, valamint Valkusz Milán is.

Most azonban azt is közzétette a csatorna, hogy ki fogja vezeti a műsort, melynek házigazdája idén Miller Dávid lesz, aki ezúttal már harmadjára vállalja el a feladatot – számolt be róla a Sorozatwiki.

Miller meg is szólalt a bejelentést követően, az RTL kameráinak a zsűriről elmondta a véleményét:

„Sok mindent lehet mondani erre a műsorvezetői munkára, de mondjuk azt, hogy monoton lenne, azt annyira nem. Igazából a szerepkör ugyanaz még ennyi év után is, de a feladat mindig változik, mert minden egyes ember aki bejön, az más, és mást igényel tőled”

– fogalmazott.

„Lacival most mi vagyunk itt a legöregebb motorosok. Majkával találkoztam már párszo, én nagyon szeretem az ő stílusát. Vérprofi, pontosan tudja, hogy kivel kell érzékenyebbnek lenni, és kivel lehet odaszólósabb. Milánt nagyon vagány csávónak gondolom, remélem nagyon sok embert fog behúzni az X-Faktorba. Andit ismerem a legjobban, megosztó személyiség, nyilván amikor sok kontaktusunk lesz, az majd ott fog kiderülni”

– tette hozzá.

„Én meg maradok a kaptafánál, eddig is ezt csináltam, eddig ez bevált, nekem jó ez a pozíció”

– mondta a műsorvezető.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás