promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kollégája csókolta meg Ráskó Esztert, mit szól ehhez a férje?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ráskó Eszter különleges személytől kapott csókot, ezt a napot soha nem felejti el.

Ráskó Eszter nagyon rövid idő alatt lett az ország egyik legnépszerűbb humoristája, pedig nem a „nagy öregekkel” érkezett, akik annak idején a Showder Klub kezdetén megjelentek, hanem már egy új generációnak a tagja. Ráskó karriere egyszerűen szárnyal, több önálló estje is megjelent már, amire mindig elfogynak a jegyek.

Ráskót és a fenomenális humorát ráadásul az ország szélesebb tömege is megismerhette idén tavasztól kezdődően, ugyanis ő váltotta a Rádió 1-ben futó, talán az ország legnépszerűbb rádiós műsorának tekinthető „Balázsékban” a hirtelen távozó Vadon Janit, aki addig a csapat elengedhetetlen tagja volt.

Aki szkeptikus lett volna esetleg Eszterrel és önmagában azzal a ténnyel, hogy Vadon Jani helyettesíthető, azt alaposan megcáfolták: Ráskó igazi üde színfoltja lett több ezer magyar reggelének, egy egészen új színt vitt a műsorba, humorérzékével pedig bármikor fel tudja pörgetni a műsor hangulatát.

A rádiózás és az időről-időre felmerülő tévéműsorok mellett azonban Ráskó továbbra is turnézik országszerte, legutóbb pedig Tokajban, egészen pontosan a Tokaj Fesztiválkatlanban voltak nemzetünk egyik legismertebb humoristájával, Kiss Ádámmal. Ádám már veteránnak számít a magyar humor világában, éveken talán a leghíresebb humoristánk volt.

Tokajon ráadásul egy fantasztikus közös képet csinált egymással Kiss Ádám és Ráskó Eszter, amelyen úgy pózoltak be, hogy Ádám épp csókolja Eszter kezét, aki pedig tökéletesen rájátszik a szerepre. Mit szólna ehhez vajon Eszter férje? Feltehetően látta a képet és biztosan nagyot nevetett rajta, mint ahogyan tucatnyian.

A kommentelők ugyanis egyértelműen kifejezték, hogy nagyon tetszik nekik a kép, ráadásul mindkettejüket dicséret érte a tokaji fellépéssel kapcsolatban. Az egyik kommentelő humorosan megjegyezte a képre, utalva Ráskó fehér ruhájára, hogy „Hófehérke és az egyik törpe”, ami sokaknak tetsző hozzászólás volt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás