promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az RTL csatornáján ismét földbe döngölik a celebeket, te pedig sírva fogsz röhögni rajta
Borítókép:  RTL
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jubileumi évadhoz érkezik a Showder Klub az RTL-en, ahol senkit sem fognak kímélni.

Benne vagyunk a tavaszban, de a nagy kereskedelmi csatornák nem szeretnék, hogy estenként kimozdulj, és ezért jobbnál jobb műsorokkal fognak csábítani mindenkit. A TV2 is mindent bevet a nézettségért, míg az RTL-en hétfőn már indul Az álommeló című üzleti reality.

Ez a Cápák között egyik befejtetőjének, Balogh Leventének a saját műsora lesz. Magyarország egyik leggazdagabb üzletemberének nem az a célja, hogy kezdő vállalkozókat segítsen az elindulásban, hanem az, hogy megtalálja maga mellé a tökéletes asszisztenst.

Ugyebár a Showder Klub nem kímél senkit és semmit, és anno még a Cápák között műsora is kapott egy kis fricskát. Sokan emlékezhetnek, amikor Szobácsi Gergő azt játszotta el, hogy azért ment a befektetőkhöz kuncsorogni, mert szeretne bevásárolni a Tescóban.

Amiben biztosak lehetünk, hogy a Showder Klub bár tele lesz személyes történetekkel, de az RTL Kettő csatornáján fellépő humoristák a celebeket, de még a politikusokat sem fogják kímélni, és néha valósággal a földbe fogják döngölni őket.

A stand up comedy hazai legendái mellett az utóbbi években megismert fiatal dumagépek is visszatérnek, a nézők rekeszizmai tehát továbbra sem pihenhetnek. A Showder Klub immár 40 komikust számláló társulata idén tavasszal április 9-től 21 órás kezdéssel tér vissza az RTL Kettőre. Ráadásul ez a jubileumi harmincadik évad lesz.

A humor nagykövetei közül újra látható lesz a képernyőn Kiss Ádám, Aranyosi Péter, Kőhalmi Zoltán, Dombóvári István, Felméri Péter, Tóth Edu, Csenki Attila, Orosz György, Somogyi András, Ráskó Eszter, Trabarna.

A 30. évadra pedig mellettük már teljes vállszélességgel jelennek meg az „újoncok”, akik az elmúlt évek tehetségkutatóin kerültek a köztudatba: Nagy Kitti, Said Dani, Török Ádám, Noé Bex, Baranyai Barna, Becsei Attila, Ligeti Dani, Gál Dani. Nekik a friss poénjaik egyértelműen nagyban színesítik és erősítik a Showder Klub palettáját.

Az RTL második számú csatornáján tehát vasárnap esténként ismét a humoré lesz a főszerep.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás