promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nyertes Zsuzsa tündökölt lánya lagziján, megható dolgot tett az örömanya, mindenkivel megosztotta a részleteket
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Könnyeket csalt a szemekbe a színésznő.

Nyertes Zsuzsa napjaink egyik leginkább tisztelt színésznője, aki számos előadásban és filmben is feltűnt már. Szakmai berkekben hatalmas megbecsüléssel bír, rendkívül sikeres karriere volt, ráadásul emberként is nagyon szeretik a kollégái és a követői is egyaránt. Nemrégiben egy élőszereplős rövidfilmben, a Diamond Beauty-ben főszerepet is vállalt, amely szintén nagy sikernek tűnik eddig.

Nyertes az RTLReggeli című műsorának vendége volt, ahol a Diamond Beauty mellett magánéletéről, azon belül is a lánya esküvőjéről beszélt. Mint mondta, csodálatosan sikerült az esküvő, ő maga is többször sírt, de sajnos nem teljesen úgy sikerült, ahogy megálmodták, mivel borzasztó nagy zivatar, eső és orkán csapott le akkor a Balatonra, akkora hullámok voltak, hogy azt hitték, elviszi a násznépet.

A színésznő elmondása szerint minden ellenük játszott, mert a kisunokája, az 1 éves Olívia még be is lázasodott a nagy nap előtt, ennek ellenére a lagzi is istenien sikerült: a kis Olívia végül meggyógyult, ott volt a két dédnagymama is, ráadásul a vejének, Vincének egy nagyon jó barátja is: Nagy Ádám, a magyar válogatott középpályása.

Nyertes ki is hangsúlyozta, hogy az a Nagy Ádi volt ott, aki a válogatottban játszik és hozzá is tette, hogy nagyon sajnálta a fiúkat, szerinte nagyon jól játszottak. A művésznő elmondta, hogy látja, nagyon boldogak a fiatalok és számára szülőként annál nagyobb öröm nincs, minthogy a gyermekét boldognak látja.

A színésznő azt is elárulta, hogy nagyon imádja a vejét és még egy verset is írt hozzá a lagzira, amit elmondott és „többek szemébe is könnyet csalt”. A műsorvezető kérdésére nyomatékosította is, hogy nem olvasta fel a verset, hanem elmondta, ha már ő írta, az ott is volt ez miatt a fejében – és szerencsére ezzel nagy sikert is aratott.

Nyertes elmesélte, hogy vasárnap érkeztek haza a nászútról a lányáék, oda is hármasban mentek a gyermekkel, a „közeli kis Balira”. Az ifjú pár és az unoka is nagyon jól érezte magát szerencsére Indonéziában, élveztek mindent, de már nagyon várta, hogy hazaérjenek és meg tudja ölelgetni a kisunokáját.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás