promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mbappé vígan jópofizott a barátnője állkapcsát eltörő orosz influenszerrel, miért nem kapja fel rá a fejét a világ?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egyeseknek mindent szabad, az orosz internetes híresség viselkedése túlmegy a botrányosságon, amit csinál, az már bűncselekmény.

Azzal bárki pillanatok alatt szembesülhet, aki felnéz a YouTube-ra, vagy éppen a TikTokra, hogy rengetegen csinálnak magukból bohócot pénzért. Valakinek jól beválik az „üzlet”, míg más csak szimplán lejáratja magát.

Ezzel nincs is különösebb gond, mármint ha valaki csak hülyét csinál magából. Akkor van baj, ha ezt másokkal teszi – és ennek milliók még tapsikolnak is. Ennél is lehet sajnos mélyebbre süllyedni, méghozzá ha valaki kárt tesz a másikban a nézettség kedvéért – erre is láttunk példát, és most is egy ilyen következik.

Egy orosz influenszer, aki Mellstroy művésznéven szemeteli tele az internetet, szinte már minden platformról ki lett tiltva, ám mégis milliárdokat keresett azzal, hogy élőben közvetítette követőinek a lerészegedésig tartó bulijait, amiben sokszor agresszióig fajult a helyzet.

Mellstroy százmilliókat ajánlott fel csak azért, hogy reklámozzák őt, egyeseket még arra is rávett, hogy szaladjanak be a pályára a Bajnokok Ligája döntőjében, és mily meglepő, a vaskos pénzkötegekért cserébe persze volt is erre jelentkező bőven.

Ez azonban mind semmi ahhoz képest, amit egy élő streamjében követett el egy fiatal lány ellen, akinek szimplán nem értett egyet a véleményével, ezért aztán eltörte az állkapcsát. Habár a lány kapott miatta kártérítést, de az egészben talán az a leghihetetlenebb, hogy egyrészt Mellstroy ezt követően ahelyett, hogy rácsok mögé került volna, tovább folyatta a streamelést, a másik pedig, hogy a lány rövidesen újra szerepelt a videóiban.

Ami pedig kifejezetten megdöbbentő, hogy olyan nevek reklámozzák az orosz influenszert, mint Kylian Mbappé, aki videóüzenetben küldött neki köszöntőt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás