promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Észveszejtően kínos baki élőben a magyar tévében, a lehető legrosszabb dolgot mondta a műsorvezető, amit csak lehetett

Észveszejtően kínos baki élőben a magyar tévében, a lehető legrosszabb dolgot mondta a műsorvezető, amit csak lehetett

Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions

És ez most nem az az eset, amire mindenki gondol. Viszont nagyon is időszerű.

Az élő adás szépsége, hogy néha kicsúsznak olyan szavak a műsorvezető száján, amit nagyon nem úgy szeretett volna. Előfordul, hogy ennek következménye is van – főleg ha az egy olyan kifejezés, amit illik kerülni a kamerák előtt – ám többnyire csak egy jót derülnek rajta a nézők.

Volt már néhány ilyen, és lesz is még, mindenkivel előfordulhat hasonló, de ettől függetlenül képes vicces helyzeteket teremteni egy-egy elszólás, ezt a mostanit pedig még csak véletlenül se tartsák be a nézők!

Történt ugyanis, hogy az M1 időjárás-jelentésében felhívták a figyelmet a közelgő hőségre, illetve a magas UV-sugárzásra. Ilyenkor természetesen azokat a tanácsokat is elmondják, amikre érdemes figyelni, ha nem szeretnénk hőgutát kapni.

Egy váratlan pillanatban azonban a műsorvezető azt találta mondani, hogy:

„Fogyasszanak elegendő alkoholt.”

Hogy ezt követően mi történt, az már a feledés homályába merült, mindenesetre valószínűleg Meszes Boglárkának is elkerekedett a szeme, de ha van valaki, aki megérést mutathatott kolléganője felé, azt biztosan ő.

Nos, ezt a tanácsot semmiképp sem javasolnánk, az alkohol ugyanis vizet von el, vagyis dehidratál, az pedig a lehető legrosszabb, ami történhet a szervezetünkkel hőségriadó idején. Épp az ellenkezőjét kellene betartani, miszerint alkoholt egyáltalán ne, viszont vizet bőségesen fogyasszunk ilyenkor.

Habár a tévés baki nem mostani, aktuális a dolog, hiszen jövő hétre 37 fokot is jeleznek, így aztán fázni biztosan nem fogunk.

Van persze olyan is, aki jó ötletnek tartja a sört és a „tüskét” a forróság idején is, néhány éve egy rövid riport hatalmasat ment az interneten. Ebben egy kedélyes idős úr osztotta meg tapasztalatát, neki ez segített elviselni a forróságot, mi inkább az árnyékot, a gyümölcsöt és a sok-sok folyadékot javasolnánk.