promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Azahriah egyik családtagja pedig nagyon kínosan viselkedik: szégyenkezve mesélt Friderikusz Sándornak eddig soha nem hallott életéről
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Családi titkairól mesélt a magánéletét eddig titkoló sztár.

Egészen elképesztő életutat járt be Magyarország jelenleg legsikeresebb előadója: Azahriah karrierje egészen elképesztő, nincs olyan hely, szervező, aki ne akarná az előadói között tudni. Minden fesztiválnak a húzóneve és nincs az a gázsi, amit ne tudna elkérni egy-egy szereplésért: szó nélkül kifizetnek neki bármennyit. Adja magát a kérdés, hogy mégis hol, hogyan nevelkedett a fiatal sztár, milyen a családja és főleg hogyan viselik ezt az elképesztő sikert, amit 22 éves korára elért az énekes.

A válasz röviden: jól. Egyetlen családtag van, aki az énekes elmondása szerint kicsit kínosan viselkedik (ám ő nem használta ezt a szót):

,,Szerintem abszolút a helyén kezelik. Büszkék, gratulálnak hozzá. Ezenfelül nem verik annyira nagy dobra talán. Nincs túltolva legtöbbször. Az én nagybátyám, édesapám testvére hordja a sapkát, mindenhol elmondja, hogy ő a nagybátyám. Megy a pékségbe, és megemlíti, hogy egyébként én vagyok a nagybácsi, ha esetleg nem jött volna le a sapkából. Lehet, hogy még kedvezményesebben adják a pogácsát. Lehet, hogy ezért éri meg."

A hírnév azonban amit elért, nem egyedül az ő sikere. Nővére például, akit kevese ismernek, több dologban is segít Azahriahnak:

Most elvégzett egy főiskolát is, ilyen művészeti dolgot. Többféle stílusban tök sok dolgot tud csinálni, én albumborítókhoz meg hasonlókhoz szoktam kérni a segítségét. Illetve ha esztétikai elképzeléseim vannak, mondjuk, felhasználni Instagramra különböző képeket, grafikákat, én azt általában neki szoktam mondani. 

Azahriah sok figyelmet szentel a képi- és látványvilágnak, így nővérének valószínűleg sok dolga van, de remek az, hogy ennyire összetart a család. Az énekes ritkán vállal interjút, nyilván nem véletlen, hogy éppen a több évtizedes tapasztalattal rendelkező Friderikusz Sándorral tett kivételt. Az interjút teljes hosszában ide kattintva tudjátok megtekinteni:

Forrás: femina.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás