promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Azahriah vérciki új nevet kapott: biztos nem örült, mikor meglátta hogyan hivatkoztak rá
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Azahriah olyan új nevet kapott, amin nagyokat nevetnek most az emberek.

Azahriah nemrég megvédte Ádám Martint, miután a magyar válogatott labdarúgóját a testalkata miatt kezdték el cikizni az interneten, és mémeket csináltak belőle. Marco Rossi szerint ez is azt bizonyítja, hogy "sok idióta ül a billentyűzet mögött", és hogy reméli, hogy Ádám Martin gólt fog lőni az EB-n, mert az nagy megelégedettséggel töltené el.

Ádám Martin is reagált ezekre a mémekre, elmondása szerint nem sértődik meg rajtuk, jókat szokott nevetni, viszont tisztában van ő is azzal, hogy van egy testalkata, amivel nem tud mit kezdeni, hiszen van egy genetikája, egy alap fizimiskája, amin ha akarna, sem tudna változtatni. A focistát Azahriah is megvédte, az arénasztár a saját oldalára írta ki, hogy az emberek rosszindulatát nem lehet megállítani, de meg van róla győződve, hogy az egész ország szívből büszke Ádám Martinra.

Azahriah a napokban új nevet kapott, amit nem ő talált ki magának, hanem gyakorlatilag ráaggatták; most ezen nevetnek nagyokat az emberek az interneten. A fiatal énekes sztár a budapesti repülőtéren találkozott össze az Irigy Hónaljmirigy frontemberével, Sipos Petivel, akivel mindenképpen szeretett volna egy közös képet készíteni.

A kép el is készült, Sipos Peti pedig kiposztolta az Irigy Hónaljmirigy közösségi oldalára egy olyan szöveggel, amin jókat kacagnak a követőik, hiszen egy vérciki új nevet kapott benne a Puskás Arénát háromszor is megtöltő előadó.

„Ez a szimpatikus fiatalember szeretett volna egy sztárral fotózkodni a reptéren. Valami Azphirin néven mutatkozott be, de tudott magyarul”

- írta a képhez Sipos Peti, nem sokkal később pedig megjelent egy hozzászólás, amit azóta top kommentként emlegetnek:

„Ő Magyarország legtehetségesebbnek tartott énekese, akiről mindenki úgy véli, hogy hamarosan világsztár lehet belőle. Mellette meg Azahriah”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás