promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az internetről tudhatta meg Azahriah, hogy barátnője anyuka lett: az egzotikus szépségű lány fotót is mutatott a kicsikről
Borítókép:  TV2 Play - TényekPlusz
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Azahriah álltólagos barátnőjének bejelentéséhez özönlenek a gratulációk, ám az arénasztár nincs a képen.

Már nem csak Magyarország, hanem az underground zenében jártas világ is egészen döbbenten áll a most 22 éves Azahriah sikerei előtt. ár az önmagában óriási hír volt, hogy az Arénában adhat koncertet, ezzel pedig az egyik legfiatalabb előadó, aki erre lehetőséget kapott. Ám itt nem állt meg: az óriási érdeklődésre való tekintettel kiírtak egy második előadást is és mivel még itt is voltak, akik nem tudtak jegyet vásárolni, egy harmadik koncertet is megszerveztek. Hihetetlen mennyiségű pénzt kaszáltak mind a szervezők, mind pedig Azahriah a három teltházas koncerttel, amivel a fiatal sztár örökre beírta magát a magyar zenetörténelembe.

Szókimondó szövegei, rendszerkritikája és újító hozzáállása a dallomokhoz segítik abba, hogy napról napra népszerűbb legyen. neki még az is sikerült, ami eddig csak kevés magyar előadónak: ismertsége nem állt meg az országhatárnál. Egyrészt Európa különböző helyszínein turnézik, másrészt pedig külföldi magazinok is érdeklődnek arról, hogy pontosan mit gondol a világról, magáról, a zenéről.

Olyannyira érdekli az embereket mi van vele, hogy még a választások és az Európa Bajnokság mellett is fél szemmel figyelték őt az emberek és bár imádják a zenéjét, van valami, amire még ennél is kíváncsibbak.

Ez pedig a magánélete. A Palacsintafesztiválos incidenst követő bocsánatkérő videójából kiderült, hogy van barátnője, ám név szerint nem nevezte meg. Azonban köztudott titok volt, hogy ki az: a gyönyörű, ecuadori származású Luna, akit a tévénézők már láthattak, mivel több ismert férfinak is volt a párja, ám ha hihetünk a "közeli ismerősöknek", akkor az Azahriahval való kapcsolata tartósnak bizonyult. A mai napig nem mondták ki, hogy ők ketten egy párt alkotnak, értelemszerűen egy ekkora médiaérdeklődést nagyon nehezen kezelne egy kapcsolat és valószínűleg a megfeszített munkatempó után Azahriah otthon már csak magára és párjára szeretne figyelni. Nem lehet tudni, hogy milyen a viszony közöttük, ám Luna aktívan posztol, legutóbbi bejegyzése pedig hihetetlenül cukira sikeredett.

Anyukaként hivatkozott magára és megmutatta, hogy befogadott két fekete kiscicát. Az elbűvölő és nagyon félrevezető című képet ide kattintva tekinthetitek meg:

una-kiscicak-anyuka

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás