promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Azahriah váratlan döntést hozott, nem voltak erre felkészülve a rajongók, épp ezért volt hatalmas a meglepetés
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Azahriah hatalmas meglepetést okozott.

Azahriah nagyon magasra tette a lécet a hazai zeneiparban, hiszen három teltházas Puskás Arénabeli koncertet rendezett, és így pedig olyan történt Magyarországon, amire még nem volt példa. Rengeteg rajongó vett részt a koncerteken, és kismillió videó készült, amelyek azonnal letarolták a youTube-ot, a TikTok-ot és a Meta egyéb platformjait is.

Ráadásul nagyon sok sztár és celeb is azonnal posztolt képet és videót arról, hogy itt volt a koncerten. Korábban amúgy a Blikk összegyűjtötte egy cikkében, hogy mely hírességek jelentek meg Azahriah koncertjein.

Csonka András, Till Attila, Majoros Hajni és Sebestyén Balázs felesége, Sebestyén Viktória is ott voltak a koncerten.

Valószínűleg nem teszünk nagy kijelentést, ha azt mondjuk, hogy hosszú hónapokig, vagy éppen évekig is erről fognak beszélni hazánkban.

Ám Azahriah folytatja a meglepetéseket.

[[cikk1]]

A BEOL most arról számolt be, hogy Azahriah a gyulai EDÜ-n jelent meg, vagyis az Erkel Diákünnepen. A lap írról ír, hogy a kiváló hangulatot fokozta a magyar énekes-zenész jelenléte is. DESH fellépett a fesztivál szabadidős programjain, míg Azahriah egy szám erejéig csatlakozott hozzá az eseményen.

Az Erkel Diákünnepeken amúgy idén 16 kategóriában indulhattak el a fiatalok. Ezek a tánc, a zene, a látvány, az irodalom és az innováció témakörei köré csoportosultak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás