promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mikes Anna megmutatta az autóját, rövid szoknyájától odáig voltak a rajongók
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mikes Anna friss képet töltött fel az Instagram-ra.

Mikes Anna és Krausz Gábor sztorija igaz szerelmi történet, 2023 és 2024 találkozásán derült fény a kapcsolatukra, miközben már korábban is számtalan rajongó és újságcikk találgatta, hogy vajon együtt vannak-e már, vajon összejöttek-e, és ha igen, akkor végül is mikor szeretnének erről beszámolni a nagyközönségnek. Már a Dancing with The Stars legelején szorítottak nekik a rajongók, hiszen sokan összeillő szép párnak látták őket. A műsor ősszel kezdődött, Tóth Gabi és Krausz Gábor pedig még augusztusban jelentette be, hogy házasságuk véget ér.

Ősszel azonban mindkettőjüknek komoly szerepléseik voltak a TV2-n, épp ezért a média nagyon felkapott minden témát, amely hozzájuk kötődött.

Ám még most is több műsorban szó esik a korábbi kapcsolatról. Akik azonban elsősorban az Instagram-on követik Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolatának alakulását, azok az elmúlt napokban kaphattak a romantikából bőven, hiszen Krausz Gábor egy új, közös fotóval örvendeztette meg a rajongókat, amely az elsőről szól.

Az első közös nyaralásukról, amelyet feltehetőleg Olaszországban töltöttek el a feliratok alapján. Szicíliából üzentek haza, és a kép alatt valóságos lájkcunami indult be rövid idő alatt.

Olyan hashtagek társaságában közölték a hírt, minthogy #nemakarunkhazamenni. Aztán újabb fotó, sőt, fotóválogatás és videó is felkerült a meghitt pillanatokról, amelyet együtt töltöttek a szerelmesek, és még lehet, hogy fogunk kapni bőven képeket az elkövetkező napokban.

Ám akik nagyon kíváncsiak, azok újabb érdekességet vehettek észre most Mikes Anna oldalán, amelyen egy másfajta kép jelent meg, amelyen megmutatja az autóját.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás