promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fotóval keresett albérletet egy budapesti srác, kiéhezett asszonyoktól kapott visszataszító ajánlatokat
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A barátnője teljesen elképedt, amikor szembesült a perverz nők hozzászólásaival.

Viszonylag gyakori és elszomorító jelenség mind a mai napig a nők tárgyiasítása, ebbe ugyanúgy beletartozik az utcán füttyögés, mint a prosztó beszólások az online térben. Ám mielőtt azt hinnénk, hogy ez kizárólag a férfiak sajátos viselkedése, jegyezzük meg, hogy bizony hölgyektől is hallhatunk, olvashatunk hasonlókat.

Most épp a Threads-en terjed egy hazai történet, melyben egy lány panaszkodik arról, hogy barátja lakáskereső posztjára mennyi bunkó komment érkezett:

„Miért van ennyi rosszindulat az emberekben? A párom albérletkereső csoportba kirakott egy képet magáról és a cicájáról. Specifikus csoport, direkt kisállattal rendelkezőknek. Eléggé szétszaladt a facebookon, aminek nagyon örülünk, mert így nagyobb eséllyel találunk megfelelő lakást. De könyörgöm, miért kell a másikat pocskondiázni?”

– írta a lány, aki szerint barátját többen is magamutogatónak titulálták.

„A lényeg az volt valóban, hogy figyelemfelhívó legyen és találjon általa albit. Ez a része abszolút siker. Az alpári kommentelőket pedig ignorálni kell, csak sok esetben nehéz, mert iszonyat durva dolgokat is odavágtak. Viszont ez őket minősíti"

- tette hozzá.

De ez még mind semmi, hiszen egy másik hozzászóló is látta a kiírást egy másik csoportban, ahol perverz „ajánlat” érkezett felnőtt, érett nőktől, akik nem bírtak magukkal:

„Én is láttam a posztot egy lakásos csoportban. Eszméletlen undorító volt, mennyi nő tett szexuális megjegyzést. Ha fordítva lenne, akkor a világ disznói lettek volna a pasik. Pedig fordított esetben sem oké ez a stílus”

– írta egy nő, akiről mindkét nem példát vehetne!

Volt egy másik hasonló komment is, amiben ezt írták:

„engem teljesen lesokkolt, hogy egy albérletet kereső bejegyzésnél nők tömkelege ízléstelenkedett. Többen felajánlották neki, hogy akár oda is költözhet, és garantálom, hogy nem tréfálkoztak. Szégyen. A negatív megnyilvánulásokat ne vegyétek magatokra, sajnos a sok közönséges, kiéhezett nő áldozata lett”

– fogalmazott.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás