promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi elárulta legnagyobb titkát Kasza Tibornak: mentális betegsége egész életében elkísérte, kamera előtt vallott a kényszeres tüneteiről
Borítókép:  TV2 Play - Sztárban Sztár
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezt eddig senki nem sejtette Tóth Gabiról, a mindennapjait is befolyásolják a tünetei.

Kevés olyan tehetséges énekesnő van az országban mint Tóth Gabi. A hangja minden túlzás nélkül utánozhatatlan, csodálatos, aranytorkú énekesnő. Amikor már nem érezte jól magát, akkor lépett: mert változtatni és emiatt imádjuk. 

Most éppen a Kasza Tibor vezette Szerencsekerék című műsorban beszélt arról, hogyan is éli a mindennapjait és elmesélt egy igencsak különös szokást, ami már a kényszerbetegségre hajaz.

Tóth Gabit furcsa, különös szokásairól kérdezték, amikor elmondta, hogy számolja a lépéseket, a megszokott útvonalakon pontosan tudja, hogy mikor, mennyi lépést kell megtennie, ez pedig sokak számára furcsának érződött a stúdióban is. De nem kell kétségbe esni: nincs nagy bajban az énekesnő. Ez a viselkedési forma relatíve gyakorinak számít, többen élnek együtt ezzel a "mániával", még akkor is, ha nem tudatosították magukban, hogy ezt csinálják.

A lépések számolása bár furcsának tűnhet, mégis egy olyan viselkedés, ami bár jelen van a mindennapokban, mégsem keseríti meg az életet. Természetesen a műsor kedvéért Kasza Tibi is belement a játékba és viccelődni kezdett vele, ám érezhető és látható rajta, hogy ő sem gondolja ezt különösebben kirívó problémának.

Tóth Gabi hosszú idő óta a magyar könnyűzenei élet része és soha, egy koncerten sem vette észre senki ezt a különös szokását, kommentekben is jelezték, hogy érdekes, amit elmondott magáról, hiszen nem is sejtette senki, hogy ilyen gondolatokkal küzd.

Mivel pontosan kiszámolja a lépéseit és tudja, hogy mi milyen messze van, vélhetően a színpadon is vannak ilyen gondolatok a fejében, ám ott ez nem probléma: a koreográfiák és táncos elemek miatt éppen előnyös az, ha az ember előre tervez és tudja mikor, melyik hangnál hová fog érkezni a színpadon.

Itt megnézhetitek a videót, amelyben problémáiról beszél és láthatjátok azt is, hogy a körülötte lévők hogyan reagáltak a bejelentésére:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás