promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Furcsa szokása van a pasimnak, de ettől csak jobban kívánom
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Imádom ezt benne.

Emma egy vonzó, ápolt harmincas nő, aki bár nem az a minden férfi álma típus, mégis kellemes megjelenésű. Önbizalomhiánya volt, amit Dávid megjelenése oldott fel az életében. Szenvedélyes beszélgetések, szexi üzenetek és találkozók jellemezték kapcsolatukat. Az életük egyre inkább közössé vált, összeköltöztek, borvacsorákat és társas esteket rendeztek. Azonban az összhang helyébe egyfajta manír lépett.

Emma egyre kedvetlenebb lett, Dávid pedig néha már melegítőben fogadta a vendégeket. A társasági életük elhalványult, egy ideje már nem is láttuk őket. Kellemes meglepetés volt, amikor Emma találkozást kezdeményezett. Feltételeztem, hogy a szakítás híre miatt keresett, de teljesen megdöbbentem, amikor Emma belépett a helyiségbe: minden férfi felkapta rá a fejét, a nők pedig irigykedve nézték.

Emma elmesélte, hogy kapcsolatukban egy idő után már nem érezte Dávid vágyát, minden egyre rosszabb lett. Aztán Dávid hirtelen megváltozott, újra szenvedélyes lett, de Emma véletlenül felfedezett egy társkereső appot Dávid telefonján. Döbbenten látta, hogy Dávid több tucat nőnek küldött szívecskés üzeneteket és intim fotókat, de soha nem válaszolt rájuk.

Emma szembesítette Dávidot, aki elmondta, hogy önbizalomhiánnyal küzdött, és az appon keresztül próbált visszajelzést kapni. A sok női visszajelzés helyrebillentette önbizalmát, és úgy érezte, ha ennyi nő vonzónak találja, akkor valószínűleg tényleg vonzó lehet. Emma furcsa módon izgalmasnak találta, hogy ennyi nő akarja a párját. A beszélgetés végül egy szenvedélyes szeretkezésbe torkollott.

Meglepetten hallgattam Emma történetét, ő pedig sejtelmesen így zárta a beszélgetést: "Ez most már amolyan közös előjáték lett. Elküldi egy kiéhezett nőnek a fotóját, és együtt várjuk a választ. Végül pedig én kapom meg azt a szerszámot, amiről a többi nő csak álmodozik azon az oldalon."

Az este végül hosszúra nyúlt, és sok más téma is szóba került, de mindenképpen tanulságos volt a találkozás. Ha két ember szereti egymást, akkor meg kell találni azt az eszközt, amivel a fennálló akadályok leküzdhetők. Van, akinél ez párterápia, mások pedig, mint látjuk, egészen más módszerre esküsznek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás