promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Igazi bombázó a portugálokat kivégző grúz futballisten felesége, mindennap két ilyen nagy labda várja „Kvaradonát” otthon
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A magyar válogatott is kiejtő grúzok sztárja, Khvicha Kvaratskhelia nem csak a futballpályán, hanem a magánéletben is nyert.

Kvaratskhelia az elmúlt két szezon során került igazán minden futballszurkoló látókörében, miután a Napoli csapatához igazolt. Ekkor már kiderült, hogy a nápolyiak egy rejtett gyémántot találtak, a grúz szélső rögtön fantasztikus teljesítményt kezdett el nyújtani az olasz bajnokságban, nem véletlen, hogy a klublegenda mintájára „Kvaradonának” kezdték el becézni.

Kvaradona pedig az egész európai futball egyik legkövetettebb játékosa lett, a legnagyobb klubok állnak sorba a szolgálataiért. A Napoli notóriusan rosszul száll ki a játékosaiból, viszont a grúz szélsővel kapcsolatban már biztosra lehet venni, hogy amennyiben ő klubot vált, az csak 100 millió euró feletti átigazolási díjért és európai szinten is elit fizetésért fog történni.

Kvaratskhelia azonban nemcsak a pályán, hanem a magánéletben is nyert, ugyanis fantasztikusan gyönyörű felesége van. Párjának a becses neve Nitsa Tavadze, aki egyes információk szerint jelenleg a Tbilszi Egyetemen tanul orvoshallgatóként, arról nincs pontos adat, hogy közel áll-e a diplomához vagy lediplomázott-e már. Az viszont bizonyos, hogy Kvara és Nitsa között távkapcsolat működik, ráadásul úgy tűnik, elég jól.

Kvara és Nitsa még 2021-ben találkoztak, amikor egy közös barátjuk bemutatta őket, azóta pedig teljesen elválaszthatatlanok. Nitsának nagyon kicsi közösségi médiás jelenléte van alapvetően, viszont van annak bizonyítéka, hogy a TikTokon relatíve aktív volt egy időben – ez viszont meglehetősen ritkaságnak számít egy focistafeleségtől, hogy ennyire privát életet éljen, Tavadze azonban mégis ezt választotta.

Habár valóban limitáltak a közösségi médiában tett posztjai, abból a kevésből is kitűnik: Nitsa egy igazi bombázó, akinek fantasztikus alakja és gyönyörű arca. Ez az Aranylabda-gálán mutatkozott meg igazán, amikor egy testhez simuló fekete ruha volt rajta, mennyire lenyűgözően néz ki, mennyire fit és karban tartja magát, ami pedig egyetem mellett egyáltalán nem lehet egyszerű feladat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás