promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Íme a foci Eb legszexibb focistafeleségei - válogatás
Borítókép:  Instagram/jessicamelena
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Pénteken este elkezdődött a labdarúgó Európa-bajnokság, amelyet már mindenki lélegzet-visszafojtva várt. A mérkőzések mellett természetesen az idei focistafeleség felhozatalra is kíváncsiak vagyunk. Összeszedtünk most néhány szexi feleséget, akik szeretik mutogatni tökéletes testüket.

Mondhatnánk, hogy már tövig lerágott csont, hogy minden labdaúgó esemény előtt megmutatjuk a focistafeleségek tökéletes testét, azonban valószínűleg egyik férfi sem fog megsértődni, ha ezúttal is végig kell néznie az idei felhozatalt.

Össze is szedtük tehát a foci Európa-bajnokság legdögösebb barátnőit.

Kezdjük is a sort az olasz labdarúgó-válogatott és a Lazio játákosának, Ciro Immobile-nek a gyönyörű feleségével, Jessica Melena-val, aki 2012 óta van a focista mellett. A dögös anyuka szereti kipakolni csodálatos melleit az olasz tengerpartja. 

A spanyol labdarugó-válogatott játákosa, Alvaro Morata és felesége, Alice Campello 2017-ben házasodott össze és azóta két gyermekük is született. A szőke bombázó is szereti süttetni a tökéletes testét, és közben úgy néz rád, hogy rögtön belepirulsz.

A német focistáknak is remek az izlésük, ha nőkról van szó. A francia Paris Saint-Germainben játszó Julian Draxler 2019 óta vagy együtt Sethanie Taing profi táncossal. Jó mozgása lehet a hölgynek.

Természetesen nem maradhat ki a sorból Cristiano Ronaldo kedvese, Georgina Rodríguez, aki a Promotions válogatásaiban is sokszor feltűnik, teljesen érthető módon. 

A top ötös felsorolást most Aymeric Laporte kedvesével, Sara Botelloval zárjuk, aki 2018 óta van együtt az angol Manchester City és a spanyol válogatott hátvédjével. Botello profi táncosként tevékenykedik, ami tökéletes popsiján is egyből meglátszik. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás