promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megszólalt egy kórházi dolgozó Reviczky Gábor állapotáról, nem mondhatta volna el, de így van most a rákbeteg színész
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Titokban nyilatkozott a színészről, különleges információt osztott meg.

Reviczky Gábor súlyos és komoly diagnózist kapott 2022 decemberében: prosztatarákot állapítottak meg nála, majd több áttétet is találtak a szervezetében. Csontját és a nyirokmirigyét is megtámadta a kór, azonban a színész felvette a betegséggel a harcot és úgy tűnt, hogy sikerült is legyőznie azt. Összesen hat darab kemoterápián van túl, amiből az utolsó különösen megviselte őt: teljesen legyengült, vezetni sem tudott, sőt, előfordult, hogy saját autójában ájult el a színész. Ám a forgatásokat a kezelések idején sem hagyta abba, arról úgy vélekedett, hogy gyógyítják őt, nem mellesleg pedig élvezi a munkáját, nem szerette volna kihagyni például a Mi kis falunk 8. évadának a forgatását, mondta az RTL-nek.

Azonban a kezdeti javulás után aggasztó hírek érkeztek a rákbeteg színészről: ismét kórházi kezelésre szorult, ő maga árulta el, hogy bár nem régen jött ki, ismét be kell mennie, de állapotáról többet nem volt hajlandó elárulni. Úgy érezte, hogy már így is túl sok rémhír kering róla, nem szeretné ezt azzal tetézni, hogy még ő is beszél a betegségéről. Ehhez azóta tartotta magát, határozottan kijelentette, hogy nem fog erről többet nyilvánosan beszélni.

Ám meglepő helyről érkezett mégis információ, egy kórházi dolgozó fecsegett ki néhány nagyon érdekes információt a színészről:

Elmondta, hogy a dolgozók közül mindenki imádja Reviczky Gábort, aki mindenkivel nagyon kedves és udvarias:

Találkoztunk már olyan ismert emberrel, aki a való életben, aki a való életben egyáltalán nem volt kedves. Sőt... Hát Reviczky művész úr nem tartozik közéjük. Jó kedélyű, közvetlen, kedves velünk, és imád sztorizni, amit mi imádunk hallgatni. Csodálatos ember ,,élőben" is. Nem tudom, hogy a betegsége éppen milyen állapotban van, de erről soha nem is beszélnék. Azt viszont elmondhatom, hogy sokkal jobban néz ki, nem úgy, mint egy súlyos beteg. Annyira nagyon kedves! Elmondta, hogy újból játszik színházban, vannak újra fellépései. Teljes szívemből kívánom, hogy ez a csodálatos ember gyógyuljon meg!

Az egész ország nagyon szurkol a színésznek, aki úgy néz ki, hogy hamarosan talpra és a nézők még sokáig csodálhatják a tehetségét a színpadon és a televízióban is.

Forrás: Kiskegyed magazin

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás