promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Kamerafelvétel került elő Babicsek Bernát halálának napjáról: rettenetes ami a videón van, feltépték a gyászoló család sebeit

Kamerafelvétel került elő Babicsek Bernát halálának napjáról: rettenetes ami a videón van, feltépték a gyászoló család sebeit

Borítókép:  Solymáronline - Nagy Szabi
Színes
Kategória fejléc
Promotions

A család ügyvédje árulta el a sokkoló részleteket.

A színész és zenészvilág 2021 decemberében, szilveszter éjjelén pótolhatatlan veszteséget szenvedett. Babicsek Bernát egy előadás után hazaérve vacsorát kezdet főzni, majd elaludt. Ekkor valami lángra kapott (feltételezések szerint a kifröccsenő olaj) és ez nagy mennyiségű füstöt generált. A színészhez volt bekötve füstérzékelő, mely riasztotta is a biztonsági szolgálatot, akik kiérkeztek a helyszínre. A biztonsági őr a helyszínen azt hitte, hogy a füst, amit lát a kéményből érkezik, így ott hagyta a színészt, mivel szerinte nem voltak gyanúsak a körülmények, a továbbra is erősen gomolygó füstben azonban Babicsek Bernát nem kelt fel többé.

A színész végül füstmérgezésben hunyt el. Ügyében újabb tárgyalás kezdődött, mivel az előzőt bűncselekmény hiányában a bíróság lezárta. Most a színész szülei pótmagánvádas eljárásban indítottak újabb pert, aminek alapos és nyomós oka van. Foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés a vád és a család ügyvédje elmondta, hogy megvizsgálták a biztonsági őt testkameráját, melyen szörnyű dologra lettek figyelmesek.

A felvétel tanúsága szerint Babicsek Bernátot még megmenthette volna a biztonsági cég, a család ügyvédje, Borbély Zoltán ezt mondta a látottakról:

„Ott van a sértett, még él, hallatszik, hogy horkol, dől a füst a szellőzőből, fekete füst! És 2 perc 50 másodperc után, mint aki jól végezte dolgát, elmegyünk, és utána pedig egy fiatalember életét veszti, ez a probléma.”

A szülőknek egyetlen vágya van: szeretnék tisztázni fiuk halálának körülményeit. Tudják, hogy ez nem hozza vissza Bernátot, ám azt is elmondták, hogy elégedetlenek a bírósági ítélettel, de az is mély szomorúsággal tölti el őket, ahogyan a cég kezelte az esetet.

„Részvétnyilvánítás jól esett volna, hogy támogatnak minket abban, hogy sajnálják hogy ezt történt. Azzal még nem ismerték volna el, hogy hibásak.”

A tárgyalás októberben folytatódik, addig pedig csak reménykedhetnek az elhunyt szerettei, hogy egyszer igazságot szolgáltatnak az ügyben.