promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Kinyitotta hotelszobája ajtaját egy férfi, két méteres szörnymonstrum kergette ki a saját fürdőszobájából

Kinyitotta hotelszobája ajtaját egy férfi, két méteres szörnymonstrum kergette ki a saját fürdőszobájából

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Sokkoló meglepetés a fürdőszobában, emberre is nagyon veszélyes, óriási lény fogadta a vendéget.

A nyaralás számtalan izgalmas pillanatot tartogat, ám ezek sajnos nem mindegyike kellemes. Rengeteg akadály merülhet fel egy utazás kapcsán: otthon felejtünk valami fontos dolgot, elhagyjuk a csomagunkat, lekéssük a járművet, amivel mennénk, késik az indulási időpont, családi vita merül fel: számtalan konfliktus helyzet és ekkor még csak el sem hagytuk az országot. Azonban ha sikerül is megérkezni a kiválasztott úticélhoz, akkor sem biztos, hogy minden zökkenőmentesen fog történni. A szállás elfoglalása kulcsfontosságú pillanat egy kiruccanás alkalmával: a ideiglenes, néhány napra otthonunknak választott objektumot ugyanis akkor látjuk először élőben, addig csak képek alapján tudtuk elképzelni, hogy milyen is lesz. A valóság azonban mindig más. Aki többször volt már üdülni ismeri az érzést: van amikor az ajtót kinyitva hatalmas kő esik le a szívéről, megkönnyebbülést és örömöt érez.

Van azonban amikor a hotelszobánkba belépve inkább lehangoltságot, csalódottságot érzünk és azzal nyugtatjuk magunkat, hogy mindegy, hiszen úgyis csak aludni járunk majd fel ide. A videóban szereplő férfi valószínűleg az utóbbiak táborát erősítette, ám a vele megesett szituáció olyan szokatlan, hogy aligha bármelyik olvasónk élt már át akár csak nagyjából hasonló esetet.

A férfi szeretné birtokba venni a szobájához tartozó fürdőszobát, amelynek ajtaja nem igazán akar kinyílni, nagyon nehezen tud bejutni. Ekkor bedugnak egy kamerát és hamar világossá válik, hogy mi is torlaszolja el az ajtót, ám a felismerés több mint sokkoló.

Egy nagyjából két méter hosszúságú komodói sárkány trónol a fürdőbe, akinek szemmel láthatóan esze ágában sincs elmenni. A felvétel több kérdést is felvet: hogyan került oda? Hogyan nem vette észre a személyzet? A helyzet valahol komikus és rémisztő is egyben, a komodói varánusznak ugyanis nem csak a külseje félelmetes, hanem egy emberre is veszélyes vadállatról van szó. A helyzetet végül igen furfangos módon oldják meg, ám még valamivel meglepi őket a szobájukban tartózkodó hatalmas állat, aminek szintén nem örültek a vendégek.

A meglepetés érthető módon óriási, a gigantikus állat felfedezéséről, majd kicsalogatásáról készült rövid kisfilmet ide kattintva tudod megtekinteni: