promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megkocogtatta a régi kanapéja hátulját, megszakadt a felvétel és kiesett kezéből a kamera attól ami utána történt
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Csak egy elfojtott kiabálást hallhatunk és vége a felvételnek, legrosszabb rémálmunk elevenedik meg.

A régi házak rengeteg meglepetést rejtenek és legtöbbször nem éppen a kellemesebb fajtából. Persze előfordulhat, hogy egy ódon épületbe belépve elfeledett, csodás kincsekre, szép látványra, mesés berendezési tárgyakra bukkanhatunk, amik a letűnt korok szépségét idézik, ám valószínűbb az, hogy valami olyasmit fogunk találni, ami finoman szólva is rémálomba illő. Nem véletlen, hogy az ilyen elhagyatott, magányos, régi helyek rengeteg rémfilmhez szolgáltak alapanyagként.

A mostani videó is egy ilyen elhagyatott házban készülhetett, sokat a környezetből nem láthatunk.

A férfi a macskáját szeretné rávenni arra, hogy elkapjon egy egeret, ami a régi kanapé hátuljához bújt be. A cica elsőre nem találja, így a férfi gondolja, hogy segít neki egy kicsit, így megkocogtatja a szemmel láthatóan régi és már használaton kívüli bútort, ekkor azonban elszabadul a pokol. Legnagyobb meglepetésére bár kiszalad az elbújt rágcsáló a résből, egy egész inváziót hoz magával: egerek tucatjai rohannak kifelé, ez pedig a macskát és a felvételt készítőt is összezavarja, ugyanis a kamera szinte kiesik a kezéből és csak elfúló hangot hallunk, ami valószínűleg egy üvöltés kezdete.

A hátborzongató videót rengetegen látták, igazi vírusvideóként terjedt a neten, a kommentelők pedig nem fogták vissza magukat és a lehető legszörnyűbb jelzőket használva jellemezték a történést. Volt, aki derekasan elismerte, őt bizony onnan élve nem vitték volna el, megint más a legrosszabb rémálmát látta a felvételen megtestesülni.

A mai napig az egyik leggyakoribb félelem a rágcsálóktól való irtózás, ami evolúciósan van belénk kódolva, hiszen ezek az első ránézésre egyébként aranyos állatok rengeteg betegséget terjesztenek, ráadásul apró méretük miatt rengeteg helyre beférnek és el tudnak rejtőzni, így ahol egy egész van, ott biztosan lesz több is.

A felkavaró jelenetet, ami többeknek okozott álmatlan éjszakákat, ide kattintva tudjátok megnézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás