promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sötét kaland vár az emberekre ezen a szellemekkel teli szigeten: igazi rémálomba csöppenhet bárki, ahonnan nincs menekvés
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztő játékot találtak ki, akit kisorsolnak, annak nincs menekvés. 

A Bristol-csatorna egy apró sziget, amely egykor egy kísérteties kolera karanténkórháznak adott otthont tengerészek számára. A 86 hektáros Flat Holm-szigetnek mindössze egy lakosa van, aki nem más, mint egy gondnok, akinek a feladata a sziget épületeinek karbantartása. A jelenlegi szerepet Simon Parker a Királyi Légierő egykori mérnöke tölti be, aki egy közeli barátja halála után idén márciusban döntött úgy, hogy elvállalja a szerepet. Található itt azonban egy úgynevezett kocsma is, amit átalakítottak egy  viktoriánus nyaralóvá. 

[[cikk1]] 

A szigeten temették el annak az 50 tengerésznek a földi maradványait is, akik vízbe fulladtak, amikor egy brit hajó 1817-ben sziklákra süllyedt. Most ezt a sötét múltat a bristoli székhelyű Stormjar Studio produkciós cég használja ki, és közösségi finanszírozási kampányt indítottak, hogy egy éjszakára, egy magával ragadó horrorjátékot hozzanak létre. Az első világháborúban lövészárkokban szolgáló rádiómérnök kitalált történetét ötvözik majd a sziget valódi történetével. A Flat Holm-sziget ugyanis 1897-ben kapta meg a világ első rádióüzenetét a vízen keresztül, ezenkívül haditengerészet elleni fegyverállásokkal is büszkélkedhet, amelyek megvédték Nagy-Britanniát a viktoriánus korszakban és a második világháborúban.

A cég társalapítói, Jim Wheale és Sophie Shaw engedélyt kaptak a Cardiff Counciltól az egyszeri eseményre. Magával ragadó színházi, filmes és digitális elemeket kombinálnak majd. Azok az adományozók pedig, akik pénzt adnak a közösségi finanszírozási kampányra, sorsoláson vesznek részt, hogy bekerüljenek a játékba. 

Akit kiválasztanak, eltölthet egy éjszakát a rémisztő szigeten, eközben pedig online is közvetítik majd az eseményt. A projektről egyelőre egy videó került fel a YouTube-ra, ami itt tekinthető meg: 

Forrás: Daily Mail

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás