promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nálad is teljesen megváltozott a YouTube? Rengetegen felháborodtak, követelik vissza a régi felületet
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egyre több furcsa változtatással találkozhatunk a népszerű oldalon, most újabb furcsasággal szembesülhettünk.

A YouTube ma már része az életünknek, hasonló szerepet tölt be, mint évtizedekkel ezelőtt a televízió, csakhogy a videómegosztó sokkal szabadabb és nem kell megvárni a kedvenc műsorunkat, kedvünkre keresgélhetünk a legkülönbözőbb tartalmak között.

Mára már a legnagyobb videómegosztó lett és maga is nagykorúvá vált, lassan felnő egy olyan generáció, amelynek teljesen természetes, hogy bármikor, bármilyen videóra rákereshet egyetlen apró ujjmozdulattal.

Persze a YouTube-nak is haladnia kell a korral, ma már sokan teljesen másra használják, mint korábban. Sőt, rengetegen vannak olyanok, akik a videógyártásból élnek, méghozzá nem is rosszul. A változás tehát folyamatos, és néha olyanokkal is szembesülhetünk, ami nem igazán nyeri el a felhasználók tetszését.

Ilyen volt a dislike-gombok választható eltüntetése, ami után azért meglehetősen nehéz volt kinyilvánítani a véleményünket egy-egy videó kapcsán. Szintén sokan nehezményezik a reklámok túlzó mennyiségét is, amitől már csak a prémiumra való előfizetéssel szabadulhatunk meg.

Akik ugyanis reklámblokkolót használnak, azok egyre több korlátozással találkoznak, és hamarosan eljön majd az az idő is, amikor már egyáltalán nem tudják használni az oldalt – igazából folyamatosan próbálkozik ezzel a YouTube, csak hát a reklámblokkolók fejlesztői sem csak a babérjaikon ülnek.

Most viszont egy egészen más jellegű módosítással találkozhatunk, ami a kommentszekciót érintette.

A hozzászólások ugyanis az oldalsávba kerültek, a kommentek eddigi helyére pedig az ajánlott videókat tették. A változtatással vélhetően egyelőre csak kísérleteznek, és bár egy ideje már próbálkoznak lenyomni a felhasználók torkán, egyáltalán nem biztos, hogy véglegesítik, úgy meg aztán pláne nem, hogy rengetegen felháborodtak, és nonszensznek nevezték a módosítást.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás