promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki most Paris Hilton, a 2000-es évek éjszakai pillangója, még a lába közé is benézhetünk teljesen ingyen, hiába két gyermek anyukája
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Paris Hilton milliárdos csemetéből lecsúszott plasztikbabaként végezte, kiskorú gyermekeit is lelketlenül kihasználja.

Egészen hihetetlen arra gondolni, hogy milyen volt a 2000-es években fiatalnak lenni. Az akkori celebek és bálványok mára már nagyrészt cikinek számítanak, de a legrosszabb, hogy a legtöbbjük hihetetlenül lecsúszott, nemhogy sztár minősítését, de sokan emberi méltóságát sem tudta megtartani. Ezeknek az éveknek a koronázatlan királynője volt Paris Hilton, a dollármilliárdos csemete, aki a Hilton szállodalánc egyik örököse. Sok dolga nem volt azokban az időkben: jól kellett kinéznie, vékonynak és szőkének kellett maradnia és lehetőleg annyit kellett partiznia, hogy a bulvárlapok minden nap találjanak valami érdekeset az előző estéjében.

Ez sikerült is neki: minden létező újság napi szereplője volt, mindenkit az érdekel, hogy mit viselt, ivott, evett (vagy épp nem evett) és főleg, hogy kit nézett ki magának, akivel közelebbi kapcsolatba kerül hosszabb, de inkább rövidebb időre. Sok áldozata volt ennek az időszaknak: a drog, az alkohol, a bulímia és az anorexia rengeteg sztárt elkapott, volt, akinek nem is sikerült kimásznia a gödörből.

Furcsa belegondolni, hogy ennek a korszaknak az egyik főszereplője, Paris Hilton már 41 éves. Hosszú ideig kereste az igazit, számtalan híresség tűnt fel az oldalán, egészen addig, míg 2021-ben megházasodott, azzal a férfival, akivel el tudta magát hosszútávon képzelni, Carter Reummal.

Paris Hilton úgy tűnik tényleg komolyan gondolja a frigyet, ugyanis már két gyermek édesanyja, akiket ezen a képen láthattok:

Természetesen a modellkülsejű, párductestű Hilton nem saját maga hordta ki a gyermekeket, kisfia és kislánya is báranyától van. Bár Paris Hilton élete maga a nyilvánosság, édesanyaként mégis rengeteg kritikát kap, mivel elképesztő mennyiségű felvételt készít a gyermekeivel (akár reklám célból is) és teszi fel ezeket a közösségi média oldalára.

Bár korábban volt már erre példa, most ismét zenei karrierrel próbálkozik, több-kevesebb sikerrel, de a filmes pályája is zátonyra futott, néhány film után nem igazán foglalkoztatták.

Az viszont, hogy több mint 10 évet letagadhatna, vitathatatlan, így néz ki most az elkényeztetett örökös:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás