promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Felbecsülhetetlen értékű Király Virág Anita fedetlen párductestének látványa, férje elvitte vele a főnyereményt

Felbecsülhetetlen értékű Király Virág Anita fedetlen párductestének látványa, férje elvitte vele a főnyereményt

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Apró bugyiban és szexi melltartóban mutatta meg magát a Hatoslottó sorsolás álomszép háziasszonya.

A mai világban nem számít ritkaságszámnak az, ha egy sztárpár szétválik, sokkal inkább felkapja a közvélemény azt, ha egy híres párnak sikerül megjavítani a kapcsolatát. Szerencsére pici hazánkban is van erre példa: Király Virág Anita és férje, Király Viktor külön költöztek és nem csak ők, de még a hozzájuk közel álló források sem láttak sok esélyt a békülésre,

Szerencsére ők erre rácáfoltak, de nem volt egyszerű és nem jött könnyen a siker. Mindketten külön-külön, de együtt is vettek igénybe segítséget, ahol tulajdonképpen egy dolgot kellett magukban letisztázni: együtt szerettek volna maradni. Király Viktor az évek alatt felszedett némi plusz kilót, míg felesége olyan bombaformában van, ami kevés magyar tévés személyiségről mondható el. Ám Viktor ebben is felismerte a változtatás jelentőségét: szimbolikus volt az, hogy mennyit sikerült fogynia, Anita pedig ezen keresztül látta a tenni akarást. Nem is férje külseje volt neki a legfontosabb: hanem az egészség és a közös értékrend, melyben szerencsére sikeresen dűlőre jutottak.

Király Virág Anita azonban nem csak férje által ismert: a Hatoslottó sorsolás alkalmával minden szerencsére vágyó láthatja a gyönyörű szerencseladyt, akinek alakját látva megértjük, hogy miért szorgalmazza az egészséges életmódot. Most egy nyaralás alkalmával emlékeztette hűséges nézőit arra, hogy mégis mi az, amiért keményen megdolgozik: bikiniben mutatta meg magát, a látvány pedig finoman szólva is pompás, főleg, hogy a tévében sohasem láthatjuk így.

A nyaralás alatt a pár önfeledten szórakozott, több felvételt is megosztottak magukról, nyoma sem volt a korábbi válságnak, így rengetegen örültek annak, hogy el tudtak menni közösen, együtt, valóban kikapcsolódni.

Arról, hogy milyen ultradögös Király Viktor felesége, a lenti képek megtekintésével tudsz meggyőződni: