promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmas tervei voltak Tompos Kátyának a halála előtt: küszöbön állt a családalapítás

Hatalmas tervei voltak Tompos Kátyának a halála előtt: küszöbön állt a családalapítás

Borítókép:  Youtube - noklapja3257
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Karrierjében is magánéletében is nagyon határozott tervei voltak, ezekre vágyott a rákkal küzdő színésznő.

Az egész országot lesújtotta a hír, hogy Tompos Kátya mindössze 41 évesen, hosszú ideig tartó küzdelem után rákban elhunyt. A betegség testileg és mentálisan is rengeteget kivett a színésznőből, akinek legnagyobb szerelméről, a színpadról is le kellett mondania, mivel egészségi állapota nem tette lehetővé a fellépéseket. Amikor éppen jobban volt, akkor egy-egy felolvasó estén részt vett. Tompos Kátya úgy fogalmazott, hogy élete egy pontján el kellett döntenie, hogy a tévés vagy a színházi karriert válassza és végül döntött: az igazi színjátszásnál maradt, ahol napi kapcsolatban lehetett a közönséggel, ahol látta a reakciókat és élvezhette a tapsot, melyet parádés színészi munkájáért kapott.

Volt azonban egy nagy álma, melyről ő maga mesélt, egy szerep, amire nagyon vágyott és amit sosem utasított volna vissza.

Néhány éve egy interjúban a színésznő azt mondta, a tévésorozat kimaradt az életéből, pedig egy jó sorozatban szívesen kipróbálná magát, egy Ricky Gervais-féle Afterlife-ban játszott szerepért pedig szinte bármit megadna.

Azonban nem csak a szakmában, hanem a magélétében is dédelgetett nagy álmokat a színésznő.

Topmpos Kátya életében fontos szerepet kapott az, hogy egyszer édesanya legyen, foglalkoztatta a családalapítás gondolata is. Erről korábban egy interjúban mesélt, ahol így fogalmazott arról, hogy mikor is szeretné ezt pontosan:

,,Gyereket szeretnék, de egyenlőre még a munkámmal kell foglalkoznom!"

Tompos Kátyát mindenki szerette, aki csak ismerte nem csak ő életét törte ketté a rák. Kollégái, pályatársai és barátai még nagyon sokáig fogják siratni őt, helye pedig a magyar színházűvészetben örökre betöltetlen maradt. A gyász pedig még sokáig itt marad velünk.

Kátya korábban szívesen adott interjúkat a színházon kívül is, itt például az Ördögkatlan fesztiválon készítettek vele egy beszélgetős műsort:

Forrás: colore.hu, telex.hu