promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Komoly és azonnali változás a TV2-nél, már ma lerövidül az egyik legnépszerűbb műsoruk

Komoly és azonnali változás a TV2-nél, már ma lerövidül az egyik legnépszerűbb műsoruk

Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Furcsa módosítást hozott a nyári átállás, nem mindenkinek fog tetszeni a csatorna döntése.

A nyári hónapok mindig nagy változásokat hoznak a legnagyobb hazai csatornáknál, ahol ilyenkor többnyire szünetre vonulnak a saját gyártású műsorok, jönnek az ismétlések, és átalakítják a műsorkínálatot. Persze a háttérben már készülnek az újabb produkciók, ám azokra kicsit még várni kell.

A változások az RTL után most a TV2-t is érintik, a néhány nappal ezelőtt elinduló Szerencsekerék legújabb évad mától ugyan továbbra is 19:55-kor veszi kezdetét, ám a korábbi adásidejéhez képest jelentősen rövidebb lesz. Csaknem 25 percet vágtak le belőle a csatornánál.

A Szerencsekerék egy ikonikus vetélkedőműsor, amelyet hazánkban elsőként 1993-ban mutattak be a Magyar Televízióban. A nézők azonnal megkedvelték, a formátum 1997-ben, az induló nagy kereskedelmi csatornák idejében átköltözött a TV2-re, és egészen 2001-ig ott is folytatódott. Volt még egy rövid próbálkozás a Story TV- 2011 és 2012 között, majd 2021-ben ismét a TV2-n tűnt fel.

Az új Szerencsekerék sokkal modernebb látványvilággal és pörgősebb műsormenettel igazodott a kor követelményeihez, és már nem is a kirakatból lehet „levásárolni” a nyereményt. Bár Kasza Tibi vezetésével nagy sikerrel fut, a nyári műsorrend változásai a Szerencsekereket sem kímélték.

Ezzel a lépéssel pedig az is biztossá vált, hogy a nézettség szempontjából meglehetősen rosszul teljesítő Zsákbamacska 2. évada korábban kezdődik, a Marics Peti és Pető Brúnó, valamint Szente Vajk és T. Danny páros által vetélkedőt már 21:30-től láthatják azt a nézők. Ezt követően a Dotor Balaton ismétlése következik, amit 23:30-kor tűz műsorára a TV2.

A műsorváltozás minden hétköznap estét érinti a csatornánál, azonban a hétvégi műsorrenden egyelőre nem változtatnak.

Forrás: Sorozatwiki