promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Alig tért vissza a Szerencsekerék, máris olyan váratlan dolog szakítja meg Kasza Tibi műsorát, amihez foghatót még nem láttunk

Alig tért vissza a Szerencsekerék, máris olyan váratlan dolog szakítja meg Kasza Tibi műsorát, amihez foghatót még nem láttunk

Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Ilyen még soha nem történt a Szerencsekerékben.

Vadonatúj részekkel tért vissza hétfőn a Szerencsekerék, az ország legpörgősebb showja, amit természetesen továbbra is Kasza Tibi vezet, míg a betűfalnál Sydney van den Bosch foglal helyet. A visszatérő műsor első adásában a Házasság első látásra szereplői játszottak, de egyikük sem járt sikerrel, mert míg ketten kihullottak az utolsó forduló előtt, a fődíj játékba jutott Gyuri elhasalt az utolsó feladványon, így pénz nélkül távozott a stúdióból.

A nézők a közösségi oldalon kommentelték azt, hogy nekik is nehéz volt a feladvány, ők sem tudták volna időben megfejteni. Kasza Tibi egyébként rá tudta vezetni a játékost a helyes megfejtésre, de már lejárt az idő, amikor bemondta a megoldást, így nem nyert semmit.


A Szerencsekerék legutóbbi évadának adásai már nem futottak olyan kiemelt nézettséggel, mint előtte; kérdés, hogy ezek a részek hogyan fognak majd teljesíteni, mennyire vonzza még a nézőket az ország legpörgősebb showja. Alig tért vissza egyébként Kasza Tibi műsora, máris olyan váratlan dolog szakítja majd meg kedden este, amihez foghatót még nem láthattunk. Soha nem történt még olyan a Szerencsekerékben, hogy valaki csak úgy besétált volna a közönség soraiból, hogy ajándékot adjon valamelyik műsorvezetőnek.

Azonban ahogy az alábbi videóban is láthatjuk, a keddi adás felvételén egy fiatal hódoló magabiztosan odasétált Sydney van den Bosch-hoz, és átadta neki az ajándékát. Sydney nagyon meghatódott emiatt, és megkérdezte a kisfiút, hogy elviszi-e majd vacsorázni. A kisfiú igent mondott, majd szerelmi vallomást tett:

„Te vagy a szerelmem”.

Ez annyira jól esett a szerencselánynak, hogy magához ölelte a kisfiút, akinek az édesanyja az egyik civil játékos a keddi adásban.