promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Magyar Péter szokatlan tüneteket produkál: Már legnagyobb hívei is aggódnak furcsa viselkedése miatt

Magyar Péter szokatlan tüneteket produkál: Már legnagyobb hívei is aggódnak furcsa viselkedése miatt

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Magyar Péter saját maga mondta ki ezeket a szavakat, teljesen elfeledkezett magáról: igazak lehetnek a pletykák amik róla terjednek?

Novák Katalin köztársasági elnök lemondásával egészen furcsa folyamatok indultak meg az országban: vele együtt Varga Judit is távozott a posztjából, a csendes váltás helyett azonban hihetetlenül viharos események kezdődtek el. Varga Judit, volt igazságügyi miniszter férje, akitől akkor már több hónapja külön élt, hirtelen nyilvánosság elé állt és megragadta az alkalmat arra, hogy az emberek felfokozott érzelmi állapota miatt a figyelem középpontjába tud kerülni. A politikai színtérre való kilépése után Varga Judit egy érzelmes hangvételű interjút adott Hajdú Péternek, melyben sok évig tartó házasságának nehézségeiről beszélt, azonban úgy tűnik kettőjük csatározása azóta elcsitult.

Magyar Péter barátnője, Vogel Evelin is elmondta, hogy kedvese alig alszik, rengeteget dolgozik és teljes gőzerővel a kampányával foglalkozik, ami most ért a véghajrájába az európai parlamenti választások miatt. Azt már korábban megírtuk, hogy Magyar Péterrel egy profi kampánystáb dolgozik együtt, aki még arra is figyel, hogy visel-e nyakkendőt a Tisza párt feje, most azonban valami egészen furcsa jelenség tűnt fel az embereknek, ami még a legnagyobb rajongói is furcsállnak. Magyar Péter több interjúban elkezdett magáról egyes szám harmadik személyben beszélni, ezen kijelentéseiből a Bors magazin gyűjtött össze egy csokorra valóval:

Magyar Péter furcsa, megváltozott viselkedése először egy Kérdezz-felelek videóban ütközött ki, ahol ezt mondta magáról:

,,Magyar Péter fogja megmondani merre van az előre."

Egy másik műsorban így fogalmazott, ismét saját magáról:

Én azt örömmel vettem észre, hogy mióta Magyar Péter színre lépett, a migránsok kevésbé ostromolják a kerítést...!"

A ragozásbéli furcsaságot valóban több esetben is észre lehet venni, ami különösen annak fényében aggasztó, hogy Magyar Pétert azzal vádolták meg, hogy nárcisztikus személyiségzavarban szenved. A tünetek súlyosbodásának tudják be a fenti mondatokat, amik hatalmas egóról árulkodnak, ám van egy másik, szintén kézenfekvő magyarázat: lehetséges, hogy Magyar Péter annyira kifáradt és annyira helyen kell teljesítenie, helytállnia, hogy egyszerűen csak nehezére esik megfogalmazni a mondanivalóját, nem kell rögtön klinikai okot sejteni egy-egy rosszul megfogalmazott mondat miatt. Bármi is az igazság, a választások rohamosan közelednek, kérdés, hogy Magyar Péter utána hagy-e magának egy kis pihenőt, az, hogy már több mint 10 kilót veszített a testsúlyából, mindenképpen intő jel arra, hogy ideje egy kicsit magára koncentrálni.

Az biztos, hogy még ma is új videóval jelentkezett, amiben szintén próbálja megszólítani az embereket és ismét egy nagyobb tömeget összegyűjteni, még a két fontos X beírása előtt: