promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Egyetlen apró dolog megváltozott Magyar Péteren, pszichológiai oka van

Egyetlen apró dolog megváltozott Magyar Péteren, pszichológiai oka van

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Alig észrevehető, de fontos üzenetet közvetít, most megfejtették mit üzen ezzel a magyaroknak.

Ahogy közelednek az Európai Parlamenti és az önkormányzati választások, úgy kapcsolnak a kampányok is egyre magasabb fokozatba. Megszokhattuk már, hogy négy évente az ország virág helyett plakátba borul, és többé-kevésbé szimpatikus jelöltek igyekeznek minket róla meggyőzni, hogy melléjük húzzuk azt a bizonyos ikszet a fülkében - kommunikációjuk alapján ugyanis a biztos jövő záloga minden párt szempontjából az, hogy rájuk szavazunk, míg a másik oldal szinte kivétel nélkül romba döntené az országot.

Magyarországon a politikai helyzet egy ideje meglehetősen egyértelmű volt: 2010 óta nem volt olyan választás, amit a Fidesz-KDNP szövetség ne nyert volna meg meglehetősen fölényesen. Az idei évben viszont a Novák Katalin és Varga Judit nevével fémjelzett bicskei pedofil botrány régen látott politikai viharokat kavart - komoly esély van rá, hogy a kormánypárt szavazókat veszít (noha olyan mérés még nem jött ki, ami alapján nem nyernék meg az idei voksolást).

A magyar politikai élet idei legnagyobb meglepetése egyértelműen Magyar Péter színre lépése. A volt igazságügyi miniszter, Varga Judit exférje a pedofilbotrány után lépett ki a nyilvános térbe, és gyakorlatilag a semmiből indulva épített fel egy komoly szavazótábort - sikerében közre játszott az is, hogy a kormánypártok mellett az ellenzéket is hevesen támadja.

Most egy érdekes megfigyelést tettek közé Redditen, a politika pszichológiájáról. Magyar Péter megjelenése állandóan téma: egyszerű, fehér ingéhez nyakkendőt és farmernadrágot szokott viselni. Magyar karakteres megjelenése miatt rákerült a kormánypárt plakátjaira is, ugyanebben a szerelésben.

Ez minden bizonnyal Magyar Péter stábjának is feltűnhetett, ugyanis mióta felkerült a plakátokra, azóta megszabadult a nyakkendőtől: bizonyos vélemények szerint azért, hogy így tudat alatt a választókban distanciálja önmagát a plakátban látható képtől, tudatalatti üzenetet küldve így.