promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Valami nagyon nem stimmel Magyar Péterrel, sokan észrevették rajta, de mi lehet a háttérben?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A kampány jól látható nyomot hagyott rajta, és hol van még a vége?​

Viták, tévés szereplések, országjáró körút – egy politikus számára a kampány ideje a legkeményebb, a mostani pedig minden eddiginél kiélezettebbnek látszik. Kitűnni a sok vélemény közül egyáltalán nem egyszerű dolog, mások figyelmét felkelteni és fenntartani pedig már az önmagában meglehetősen fárasztó, aminek előbb-utóbb fizikai tünetei is lesznek.

Magyar Péter csupán néhány hónapja robbant be a magyar politika világába, pártját azonban máris a legerősebb ellenzéki erőnek titulálják, a gyorsan jött népszerűséget pedig hamarosan az EP-választásokon kamatoztathatja.

Az intenzív hónapok ugyanakkor nyomot hagytak rajta, egyre többen észrevették, hogy nagyon sokat fogyott. Magyar 11 kilótól szabadult meg, és azt is elmondta, hogy mi áll ennek hátterében:

„Rengeteg szeretetet, mézet és mindenféle finom ételt kapok, frissen sütött kenyértől elkezdve a rétesen át, csak nincs rá időm megenni, mert egész nap rohanunk az országban” –

fogalmazott, azonban van valami más is, amit észre lehetett venni rajta a köztévés vita során.

Méghozzá a szemei körül látható erős pirosasság, ami szinte biztosan a fáradtságból fakad, a Diétás Magyar Múzsa közösségi oldalán pedig már egy hónapja megjósolta azt, amit most láthatunk:

„Magyar Péter (és mindenki aki körülötte dolgozik) látványosan nyomott egy all int. Azt a tempót amit a pasas csinál, nem lehet sokáig bírni. A következő 45 napban nemigen fog ott senki 5-6 óránál többet aludni naponta, és a végén nagyon készen lesznek”

– fogalmazott.

A kampányhajrához érkezve valóban nem a pihenésé a főszerep, azonban az igazi munka még csak ezt követően indul, hiszen azoknak a pártoknak, akik sikeresen szerepelnek a vasárnapi választáson, egész Európa előtt kell majd képviselniük a magyarok érdekeit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás