promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sokan aggódnak Magyar Péter egészségéért, azonnal észrevették rajta a problémát
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Magyar Péter egészségéért aggódnak a magyar emberek.

Magyar Péter mégsem él a lehetőséggel, hogy részt vegyen azokon a tévés vitákon, amiket hétvégén az ATV műsorán láthatnak az emberek. A Tiszta Párt alelnöke úgy döntött, nem kíván vitába szállni a többi EP-listavezetővel. Ez azért lepett meg sok embert, mert korábban éppen az ATV Heti Napló című műsorában közölte Magyar, hogy részt fog venni a köztévés vitán a Várkert Bazárban, de nem fogja tartani magát a megadott témákhoz, hanem az emberek problémáiról fog beszélni. Ezek után lett volna lehetősége, hogy magán az ATV-n is szerepeljen a vitában, de ezt már nem akarta vállalni.

A műsorban egyébként megemlítette, hogy szükség lenne egy gyalogoshídra a Dunán, ami után vissza lehetne adni az autósoknak a Lánchidat. Magyar Péter több nézői kérdést is kapott az ATV-n való szereplése során; az euró bevezetésére vonatkozóan is kérdeztek tőle, amire azt mondta, hogy ennek több előnye van, mint hátránya.

Ezt követően szóba került az egészséges élelmiszerek áfája is, amit először minimum 5 százalékra, aztán egészen a nullára csökkentené - ebből látszik, hogy Magyar Péter számára is fontos az egészséges életmód és az egészséges étkezés. Ezzel kapcsolatban érkezett egy olyan nézői kérdés, hogy eszik-e rendesen Magyar Péter, mert - ahogy a néző fogalmazott:

„nagyon nyeszlett”.

Magyar Péter erre válaszolva elismerte, hogy eléggé lefogyott, összesen 11 kilót adott le az elmúlt időszakban, és emiatt nagyon sokan aggódnak az egészségéért, de azt mondta, a június 9-ei választásokig most már kibírja. A Tisza Párt alelnöke elmondta, hogy rengeteg szeretetet, emellett mézet és különféle finom ételeket kap az emberektől - a frissen sütött kenyértől kezdve a rétesen át -, csak az a baj, hogy nincs ideje ezeket megenni, mert egész nap jönnek-mennek az országban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás