promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Sebestyén Balázs nem bírta magában tartani a valódi véleményét Vitézy Dávidról, kimondta ország-világ előtt

Sebestyén Balázs nem bírta magában tartani a valódi véleményét Vitézy Dávidról, kimondta ország-világ előtt

Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Sebestyén Balázs kendőzetlen véleményt mondott Vitézy Dávidról.

Néhány nap, és itt vannak a választások, június 9-én többek között az is eldől, hogy ki lesz Budapest főpolgármester-jelöltje a következő években. Karácsony Gergelynek olyan jelölteket kell legyőznie, mint Szentkirályi Alexandra és Vitézy Dávid. Utóbbiról Sebestyén Balázsnak is megvan a véleménye, amit ki is mondott a Rádió 1 Balázsék című reggeli műsorában a napokban.

Balázs feltette azt a kérdést, hogy ki nézte bármelyik vitát a múlt héten. Ő például látta a Karácsony Gergely kontra Vitézy Dávid vitát, amiről az volt a rövid véleménye, hogy zseniális volt. Sebestyén Balázs véleménye szerint Vitézy nagyon felkészült volt, mindenre kész válasza volt; a műsorvezető úgy fogalmazott, hogy ilyen felkészült embert csak kívánni tudna nekünk.

Ezt követően Rákóczi Feri megkérdezte tőle, hogy Vitézy Dávid szerinte tényleg ennyire jó volt mindenben, vagy csak a közlekedésben, aminek már elég régóta a szakpolitikusa, hiszen korábban a BKK vezérigazgatója volt. Erre Balázs azt felelte, hogy igen, mindenben felkészült volt; hozzátette, hogy milyen jó dolga lenne Magyarországnak, ha mellette még legalább 10 ilyen ember lenne.

Balázs egy pöpec csávóként jellemezte Vitézy Dávidot, ugyanakkor elismerte, hogy a főpolgármester-jelölttel már korábban is jó volt a munkakapcsolatuk. A rádiós műsorvezető szerint még a minisztériumokban is ritkán látni olyan szakpolitikusokat, akikből úgy ömlik az információ, ahogy belőle, és ennyire képben vannak a saját szakterületükkel. Mint Balázs fogalmazott:

„Jó látni, hogy vannak még azért ilyen nagy koponyák”.

Vitézy egyébként nemrég tett egy olyan ígéretet, hogy ha megválasztják Budapest főpolgármesterének, akkor 100 új traffipaxot fog telepíteni a fővárosba, hogy megfékezze a gyorshajtókat, akik számos balesetet okoznak jelenleg Budapesten. Ezt azután jelentette ki, hogy emlékeztetett mindenkit arra a szomorú esetre, amikor 2023. július 1-jén egy 26 éves kerékpáros életét követelte egy baleset az Árpád hídon, ami azért következett be, mert két autós versenyezni kezdett és egy 690 lóerős Mercedes elütötte a fiatalembert.