promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Daganatos műtétje után elhagyta az országot Keresztes Ildikó, agyából távolították el a tumort

Daganatos műtétje után elhagyta az országot Keresztes Ildikó, agyából távolították el a tumort

Borítókép:  Youtube - zglmedia5533
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Így van most a színésznő a súlyos műtét után, amelynek nyomát örökre viselni fogja.

Az egész országot megrázta a múlt hét péntek rettenetes történése: elment országunk egyik legtehetségesebb színész- és énekesnője. Tompos Kátyának 41 év adatott meg ezen a földön és hosszú évekig tartó közdelem után teste feladta a küzdelmet, éppen akkor, amikor összegyűlt a kezelésére szánt pénz. Kátya egészen a végsőkig titokban tartotta az állapotát, ugyanis úgy gondolta, hogy a legtöbb amit az állapotáért tehet az, ha nyugalomban tud gyógyulni és nem teszi ki magát és családját annak a figyelő, kíváncsiskodó tekinteteknek. Ugyanezen gondolatmenet alapján döntött Keresztes Ildikó is, akinek tavaly ősszel daganatot találtak az agyában.

Kiderült, hogy az agydaganat jóindulatú, azonban így is ki kellett műteni, Keresztes Ildikó koponyáját felnyitották, egy három centis heg élete végéig emlékeztetni fogja őt arra, hogy mit kellett átélnie. A műtét után Keresztes Ildikó otthon lábadozott és egészen eddig nem hozta nyilvánosságra az egészségügyi állapotát. Most azonban már teljesen meggyógyult, így nyugodtan mer beszélni a történtekről. Úgy fogalmazott, hogy egy új esélyt kapott, sok mindent átértékelt magában és igyekszik az életét annak fényében élni, hogy a legtöbbet hozza ki belőle. Az énekesnőt szerencsére elkerülte a rák, azonban az átéltek pont elegendőek voltak ahhoz, hogy úgy döntsön, kicsit visszavesz a tempóból.

Éppen ezért úgy döntött, hogy a jó idő beköszöntével elhagyja az országot és nyaralni indul. Az úticélja igazán egzotikus, milliók vágynak erre a karib-tengeri helyre: Aruba szigetére látogatott el az énekesnő, ahol finoman szólva is jól érzi magát.