promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki Vujity Tvrtko nagyfia, le sem tagadhatná édesapját a 20 éves Barnabás

Így néz ki Vujity Tvrtko nagyfia, le sem tagadhatná édesapját a 20 éves Barnabás

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Kész férfi lett, édesapja érthetően büszke rá, közös videót is készítettek.

Vujity Tvrtko bár egy ideje kevesebbet látható a képernyőn, a YouTube csatornáján továbbra is rendkívül aktív, érdekesebbnél-érdekesebb témákat dolgoz fel, mostanra pedig már több mint 80 ezren iratkoztak fel a tartalmaira.

A népszerű riporter amerikai mindennapjairól is szokott videókat készíteni, nemrég az Egyesült Államokban vásárolható magyar termékekről is szó esett a Tvrtko a Föld körül nevet viselő csatornán, mellette pedig a magánéletébe is bebocsátást engedett.

Vujity Tvrtko és felesége, Zsolnay Gyöngyi három fiúgyermeket nevelnek, Bendegúzt, Benjamint és Barnabást. Ezúttal Barnabással készített beszélgetős videót édesapja, amire több mint ötvenezren voltak eddig kíváncsiak.

A 20 éves fiatal három ukrajnai útját követően érkezett Floridába, és kiderül, hogy kora ellenére rengeteg helyen járt már szerte a világban, dolgozott többek között árvaházi segítőként Haitin, gyerekkorában szüleivel Afrikában is járt, élt Angliában és Óceániában is.

Egy ponton arról is beszéltek, hogy Barnabásnak mit jelentett gyerekkorában a sok utazás és mit gondol manapság erről. Mint kiderült, Hawaii-on szakácsbajnokságot nyert, ezt követően a világsajtóban is feltűnt a neve, ám azt is elárulta, hogy a saját nevéből szeretne „megélni”, és örülne, ha nem mindig csak Vujity Tvrtko fiaként hivatkoznának rá.

Vujity-Zsolnay Barnabás persze megérti, hogy miért kezelik őt úgy, mint ahogy édesapja is jól ismeri a média világát, így első kézből adhatta át tapasztalatait a fiának, akinek véleménye mellett az életéről is sokat megtudhatunk. Mint az egyik kommentelő is megírta, ő is szociálisan érzékeny, tisztelettudó, világlátott ember, aki ráadásul kétszeres Guinness- rekorder is, ami jótékonysági célokat is szolgált.