promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Kegyetlenül kiosztotta Bárdos András Máté Krisztinát: elszakadt a cérna a híradósnál

Kegyetlenül kiosztotta Bárdos András Máté Krisztinát: elszakadt a cérna a híradósnál

Borítókép:  Youtube - Kadarkai
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Felesége köpni nyelni nem tudott a hallottak után.

Máté Krisztinát és Bárdos Andrást híradósként ismerte meg az egész ország. Sokáig úgy tűnt, hogy a televíziózás az életük és elképzelhetetlen volt, hogy ne szerepeljenek a képernyőn. Éppen ezért egy egész ország döbbent meg azon, amikor visszavonultak és gyakorlatilag egyszerre tűntek el a televíziózásból. Máté Krisztina egy Youtube műsor, a FutureTalks Krizsó Szilviával vendége volt és itt beszélt arról a nehéz időszakról, amikor meg merték hozni ezt a lépést.

„Elég volt belőlünk, és nekünk is belőlük. Tudtuk, hogy vége lesz a tévézésnek, előtte már hetekkel ment a vitatkozás, hogy mikor szálljunk ki. András mindennap úgy ment be, hogy ma hátha megoldjuk ezt a dolgot."

Ilyen hosszú idő után nagyon nehéz a váltás és ilyenkor óhatatlanul egy életút keresés is elkezdődik, hiszen a karrierváltás a húszas években sem egyszerű, ilyen tapasztalattal az ember háta mögött. Adva volt a kérdés, hogy hogyan tovább. Máté Krisztina ebben az időben sokat töprengett a jövőjén és hogy hol képzeli el magát, azonban a felismerés lassan érkezett meg az életébe.

„Úgy szoktam mondani, hogy amikor abbahagytuk a napi bohóckodást a tévében, hazamentem, és megkérdezte András tőlem, hogy most mit fogsz csinálni, és egyszerűen nem tudtam rá válaszolni. Vártam, hogy rátaláljak én is valami másra, amit szeretnék csinálni, de nem jött.”

A váltásra a gyermekeik miatt volt szükség, a napi tévézés annyira sok időt elvitt, hogy nem tudtak volna megfelelő mennyiségű minőségi időt tölteni a gyermekeikkel, ami mindennél fontosabb volt a pár számára. Krisztina természetesen mint mindent, a munkakérdést is férjével beszélte meg, aki igen kemény reakciót adott felesége tipródására:

,,Vedd tudomásul, hogy egy hülye tévés vagy, és csináld, ha nem találtál ki helyette semmi mást!"

Krisztina nevetve emlékszik vissza erre az időszakra és végül megfogadta férje tanácsát. Maradt a tévénél, azonban már a kamera másik oldalán tevékenykedik és mint mondja, sokkal jobban érzi magát tényleges szereplés nélkül. Jelenleg a Cápák között producereként tevékenykedik, erre a munkájára pedig igazán büszke, mert úgy gondolja, hogy valóban minőségi tartalmat állítanak elő.

A Máté Krisztinával folytatott beszélgetést ide kattintva tudod meghallgatni, ahol részletesen is mesél élete fontos állomásairól:

Forrás: story.hu