promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megtette a bejelentést a Buckingham-palota, értetlenül állnak sokan, pedig logikus a magyarázat
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az utóbbi időben folyamatosan érkeznek a váratlan hírek a királyi család háza tájáról.

Az elmúlt hónapokban rengeteg hír jött a király icsalád háza tájáról, Katalin hercegné és Károly király rendre háttérbe szorította most a tophírek listáján Meghan Markle-t és Harry herceget. Az Amerikába távozó sussexi párról egyre kevesebb hír jön. A hírek frontvonalában Károly király és Katalin rákbetegsége áll, hiszen a Buckingham-palota nem ad ki közleményt a két királcsi családtag állapotáról, így az újságok bennfentes információkra próbálnak támaszkodni, illetve megszólítanak olyan forrásokat, akik közel állnak a királyi család beteg tagjaihoz.

A palota most nagyon fontos bejelentést tett a királyi családról.

Mint arról a Glamour is beszámolt, a királyi család csaknem el fog tűnni lassan a szemünk elől. Pedig eddig rendszeresen lehetett őket látni különböző, fontos nyilvános eseményeken, nagyon sokszor jelentek meg fontos partikon vagy fogadásokon, illetve ceremóniákon. Ám most változás jön Nagy-Britanniában. Az utóbbi időben már kezdtek amúgy visszavenni a tempóból, hiszen a rákbeteg Katalin ás Károly is egyre kevesebb nyilvános rendezvényen jelent meg.

Ám most más indok van a háttérben.

A kialakuló politikai helyzet áll a háttérben, ezért halasztják majd el nyilvános megjelenéseiket a királyi család tagjai. A választási kampánynak most komoly tétje van, és nem akarják ennek fontosságáról elvonni a nyilvánosság figyelmét a megjelenéseikkel. A királyi családnak amúgy is az a feladata, hogy semlegesek maradjanak a politikai aktorokat illetően.

Ám lehetetlen lenne a kialakuló szituációban, hiszen a különböző eseményeken úgy is kapnának olyan kérdéseket, amelyek érinthetik a kampányt, és foglalkoznak az ország jövőjéről. Ezt elkerülendő, született tehát az a döntés, hogy még az eddigieknél is hátrébb lépnek egy ideig.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás