promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kulka János nem tudta leplezni rajongását Zámbó Jimmy iránt, különleges beszélgetés került elő
Borítókép:  YouTube / ATV Magyarország
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ki gondolta volna, hogy közös beszélgetésük is volt a kamerák előtt, íme a bizonyíték.

Kulka János és Zámbó Jimmy más-más miatt váltak legendássá, pályájuk ritkán keresztezte egymást, mégis volt egy pillanat, amikor a kamerák előtt is váltottak néhány szót egymással. Különleges pillanat volt ez, amit szerencsére megörökítettek az utókor számára.

A reggeli műsorok laza eszmecseréi általában nem tartoznak azon interjúk közé, melyekre 25 év távlatából olyan sokan emlékeznének, ám egy porosodó videókazettáról mégis előkerült a médiatörténeti pillanat.

Az 1999-es adást az RTL Klubon láthatták a tévénézők, a reggeli műsorban egy ideig Kulka János is műsorvezetőként tevékenykedett. Az egyik vendégük Zámbó Jimmy volt, a beszélgetés pedig egy kis nosztalgiázással indult, Kulka János ugyanis felhozta az 1988-as Interpop fesztivált.

A siófoki esemény ugyan korántsem volt botrányoktól mentes, mégis óriási ismertséget hozott a magyar könnyűzenei életbe berobbanó Zámbó Jimmy számára, aki innentől kezdve egészen haláláig a hazai popzene állócsillagává vált.

Kulka János őszinte rajongással vallotta be, hogy a Valahol bús dal szól című Jimmy-dalt egész nyáron hallgatta a megjelenése idején, a zenész pedig talán egy kicsit meg is lepődött ezen, mindenesetre ez a felütés a lehető legjobb mederbe terelte a beszélgetést, amelyben mélyebb témákat is érintettek.

Jimmy beszélt a Mindent megbocsájt című, szintén sokak által ma is ismert slágeréről, a szeretet, a megbocsájtás, valamint a békülés fontosságáról, megemlítve, hogy a kísértések miatt „van amikor kell ilyen dalt írni.”

Jimmy a jövőbeli terveiről is beszélt, ám mint azóta már tudjuk, ezekből már csupán néhány dolog valósulhatott meg, hiszen 2001. január 2-án, mindössze 42 évesen, tragikus körülmények között véget ért az élete. A rajongók viszont azóta is őrzik emléket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás