promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Különös állatot talált az úton, családtagként nevelte fel, a videó utolsó képkockái döbbenetesek
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ez lett az utcán megtalált furcsa kis lényből, a felvétel igazi, de hihetetlen.

Biztosan rengeteg családnak ismerős a helyzet, amikor a lehető leglehetetlenebb, legváratlanabb pillanatban, valahol sétálgatva eléjük vetődik egy kisállat. A legtöbben ilyenkor egy hangos sóhajtás keretében átgondolják a lehetőségeket. Most vigyék haza? Van már otthon kettő. Van, aki bizonytalan és megpróbál továbbsétálni, ám ha a háziállatjelölt követi az általa kinézett gazdit, akkor a legtöbben elvéreznek. Nekem így lett három macskám, de az ismeretségi körben sem ritka, hogy valaki így jutott kiskedvenchez. Ilyenkor az ember elfogadja, hogy ezt megnyerte, felkapja a kis szőrgombócot és jó esetben tizenévig nevelgeti.

Így járt az a nő is, aki az utcán sétálva, az úton, a vízben talált egy kis szőrös állatkát. Odament hozzá, ránézett és a csöppség elveszettségét látva azonnal döntött. A történet azonban bonyolódik: Nem egy kutyust, vagy egy cicát talált a szerencsés kisgazdi, hanem egy apró majombabát. Az állatoknál nem ritka, hogy valamiért elhagyják a kicsinyüket, például akit nem éreznek eléggé életképesnek, itt is valami ilyesmiről lehetett szó.

A megtaláló nem hezitált sokáig és magával vitte az új családtagot, akit valóban úgy nevelt, mintha csak a gyermeke lenne.

Ennek a szeretetnek, törődésnek és gondoskodásnak meglett az eredménye, ugyanis a majom ahogyan növekszik, egyáltalán nem úgy viselkedik mint egy vadállat, sőt. A különös életmódot szemmel láthatóan élvező állatka házimunkát végez, tévézik, könyvet nézeget és mindenhova követi az embert úgy, mintha valóban ő is az lenne.

A videón egyre meglepőbb dolgokat láthatunk, szinte hihetetlen, hogy egy majom így nevelve ennyi minden elvégzésére képes. Nem hiába: a szeretet, törődés és a megbecsülés, a befektetett munka mindig megtérül, jelen esetben egy csodálatos, szerető majomgyereket kapott a család, aki mindenben tud nekik segíteni, így a ház körüli teendők is jobban megoszlanak.

A döbbenetes felvételt ide kattintva tudod megtekinteni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás