promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Súlyos mentális betegséggel küzd Leonardo DiCaprio, nem tudta feldolgozni a történteket
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezért nem képes elviselni, ha aktuális barátnője betölti a 25. születésnapját.

A legtöbben csak legyintenek, amikor Hollywoodból érkezik egy hír, miszerint egy idősebb színész egy fiatal hölggyel mutatkozott a vörös szőnyegen, mondván az ismertsége és a pénze miatt teheti meg ezt, visszaélve a hírnevével.

Valóban van ilyen eset is szép számmal, ám Leonardo DiCaprio esetében egészen más lehet a helyzet, ugyanis egy gyermekkori problémája lehet a háttérben. A világhírű színésznek ugyanis a legtöbb partnere jóval fiatalabb volt, mint ő, ami igazán az elmúlt években kezdett feltűnővé válni, hiszen DiCaprio idén már 50 éves lesz.

Betegsége 20 évvel ezelőtt lángolt fel újra, amikor az Aviatorban vállalt szerepet, amiben egy OCD-s szereplőt alakított. Előtte úgy gondolta, hogy kinőtte a kényszerbetegségét, azonban kiderült, hogy az úgynevezett obszesszív-kompulzív zavara csak rejtőzködött, és azóta sem tudta leküzdeni azt.

Ez a kényszer épp a párkapcsolataira lehet legnagyobb hatással, visszatérő motívum ugyanis, hogy nem mer elköteleződni, emiatt nem is vállal kapcsolatot idősebb, komoly és hosszútávú kapcsolatra vágyó nőkkel.

Ettől persze Leo még nem rossz ember, és látszólag ezt igyekszik is bizonyítani, hiszen elkötelezett környezetvédő hírében áll, örökbefogadott egy afrikai kislányt, aki számára méltó életkörülményeket biztosított hazájában, és ő maga is elmondta, hogy nagyon vágyik saját családra.

Nem ő az egyetlen Hollywoodban, aki vállalja mentális problémáit, korábban Brad Pitt és Jim Carrey is beszélt depressziójáról, ami ellen mit sem ér a hírnév és a mesés vagyon. Számtalanszor láthattuk már ugyanis azt, hogy egy gazdag híresség is kerülhet olyan mélypontra, mint bárki más.

Erről korábban DiCaprio is beszélt:

„Nagyon szerencsés vagyok, hogy olyan sok mindent elérhető, amiről fiatalként álmodtam. De a nap végén – és ezt komolyan mondom – nem számít semmit a hatalmas vagyon vagy a siker. Mert ezek nem tesznek boldoggá, amikor lefekszel”

– fogalmazott.

Forrás: Mirage magazin

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás