promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így nézne ki Leonardo DiCaprio a Titanic folytatásában, rengetegen elhitték, hogy tényleg jön a második rész
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Illetve már jött is, de azt inkább hagyjuk, attól még ez a fanmade előzetes is jobb.

Mind ismerjük a Titanic katasztrófáját, melynek történetét 1997-ben, Leonardo DiCaprio és Kate Winslet főszereplésével vitték filmvászonra. A romantikus dráma tarolt a mozik kasszáinál, és mind a mai napig ott van az élmezőnyben a legtöbb bevételt hozó filmek listáján.

Ám a témából kifolyólag ismeretes, hogy ez nem egy folytatásos történet, a hullámsírban fekvő, egykoron legendás hajó tragédiájának feldolgozása pedig itt meg kellett volna, hogy álljon. Ám persze nem így történt, hiszen mások is megpróbáltak a 11 Oscart elnyerő film farvizén evezgetni.

Már a Britannic esetében is ezzel próbálkoztak, de az legalább részben valós történeten alapult, és azért igyekeztek minőségi munkát végezni. A Dancsó Péter által már alaposan kifigurázott Titanic II azonban egyértelműen a Zs-kategóriát erősítette, és kár volt rá egy fillért is elpazarolni, hiszen csak nevetségessé tette a készítőit, a szereplőket, valamint a Titanic emlékét is meggyalázták vele – ez az IMDB-s, 1.7 csillagos értékelésből is visszatükröződik.

A téma és az eredeti film rajongói azonban ennél sokkal alázatosabban állnak a Titanic történetéhez, és bár kissé furcsa, hogy elkészítették a második rész előzetesét, látszik, hogy van benne munka és fantázia is.

A mesterséges intelligenciával megfűszerezett trailer Jack visszatéréséről szól, miközben Rose is újra hajóra száll. Ám a nagy egymásra találást követően a dráma ezúttal sem marad el. Többen azt írták a kommentek között, hogy amíg nem vágták be A nagy Gatsby elhíresült jelenetét, azt hitték, hogy az előzetes egy valódi filmhez készült, más pedig már ezért a másfél percért Oscart adna a készítőknek. Sokan azonban úgy vélekedtek, hogy az eredeti történetet nem lehet és nem is kell felülmúlni, hiszen egyszeri és megismételhetetlen, csakúgy, mint a Titanic szomorú drámája.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás