promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fiatal csitriként fülig szerelmes volt Bochkor Gáborba, Tornóczky Anita sosem kapott választ arra, hol romlott el a kapcsolatuk
Borítókép:  YouTube / Life Tv
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szakításuk után hónapokig nem beszéltek, utána viszont rendeződött a viszonyuk.

Viszonylag keveset hallani Bochkor Gábor magánéletéről, annak ellenére, hogy több olyan kapcsolata is volt, amiben mind a két fél a sajtó előtt élte az életét. A magánszféra viszont egészen más, többek között Várkonyi Andrea is nagyon fontosnak tartotta ezt, aki miután elköltözött tőle, egyértelműen leszögezte, hogy számára nem fér bele, hogy bármi rosszat is mondjon gyereke apjáról.

Tornóczky Anitával ugyan rövidebb ideig tartott a kapcsolata, a műsorvezető számára azonban emlékezetes időszakot jelentett. Korábban Hajdú Péter műsorában beszélt arról, hogy Bochkor Gábor volt az első nagy szerelme, mint ahogy arról is, hogy miért is szakítottak, és mi történt utána kettejük között:

„Az embernek nagy szerelme nem sok van az életben. Két és fél évet voltunk együtt. Igazából elfáradt, nem értettem, hogy miért. Nagyon fiatal, ropogós kis csitri voltam, próbáltam tőle megkérdezni, hogy mi az amit kvázi rosszul csinálok. Mivel korábban soha nem éltem ilyen jellegű tartós kapcsolatban, nyilván azt feltételeztem, hogy elrontok valamit”

– árulta el.

„Igazából nem volt egyértelmű válasz, és aztán ez azt eredményezte, hogy véget vetettünk ennek. Nem váltunk el tányércsapkodósan, de kábé fél évig nem beszéltünk egymással, utána viszont igen”

– ezt követően már csak egy nagyon halvány esély volt az újrakezdésre, de ekkor már mindketten tudták, hogy elmúlt a szerelem.

Tornóczky később akkor is megszólalt Bochkor kapcsán, amikor kiderült, hogy Várkonyi Andrea elköltözött tőle:

„Egy szakítás mindenkit megvisel: akármennyire is keménynek mutatkozik az illető, mindig fájdalmas elveszíteni valakit. Gábornak a szeme fénye a kislánya, mindent megtenne érte, ezért nagyon szorítok, hogy átvészeljék ezt a kritikus időszakot”

– mondta akkor.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás