promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi a szentendrei házának eddig sosem látott részét mutatta meg
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi több képet is mutatott az otthonából az elmúlt napokban.

Korábban nagyon pörgős téma volt az, hogy Krausz Gábor és Tóth Gabi megvették első közös otthonukat, nem is olyan távol Budapesttől, a festői szépségű Szentendrén, a Dunakanyar egyik legszebb városában. Miután elkezdték a ház rendberakását, rengeteg képet közöltek arról, hogy újul meg lépésről lépésre az álomotthon. Majd már a nagyobb munkák után olyan képeket is közöltek, amelyen teljes pompájában áll a ház.

Majd jött a válás, és azóta tényleg nagyon sok víz lefolyt a Dunán. Krausz Gábor Mikes Annával van együtt, míg Tóth Gabi Papp Máté Bencével, és az élet tényleg nem állt meg a párok körül.

Közben Krausz Gábor és Mikes Anna még az Ázsia Expressz legújabb szériájában is részt vesz, így pedig a rajongók, akik nagyon kíváncsiak a pár magánéletére is, kicsit benézhetnek a kapcsolatuk dinamikájának kulisszáiba is majd a műsoron keresztül. Korábban amúgy a műsorra készült egyik videóban láthattuk többek között azt is, hogy néz ki Krausz Gábor és Mikes Anna közös otthona, milyen képet láthatunk a nappalijukba, mi az, ami számukra ennyire fontos.

Tóth Gabi pedig az elmúlt időszakban megint több képet is mutatott, amelyekhez a szentendrei ház szolgáltatja a hátteret, illetve a cselekmény ott valósul meg. A rajongók pedig nagyon kíváncsiak arra, hogy teljes egészében hogy nézhet ki ez a ház, minden rejtett zugába szeretnének belesni.

A konyha például nem is olyan rég készül el, és tényleg csodálatos lett, erről is tett fel képet Tóth Gabi.

Aztán nem is olyan régen a terasz egy apró darabját, illetve a konyha egy újabb kisebb darabját mutatta meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás