promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mennyit kell még kibírnia Novák Katalinnak? Durva baleset híre rázta meg a családját
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A volt köztársasági elnök szörnyű hírt kapott.

Nemrégiben derült ki, hogy a Drága örökösök egyik sztárja, valójában Novák Katalin unokatestvére. Király Attila, a színész, a kamerák előtt osztotta meg ezt a titkot. Bár eleinte kissé félénken beszélt róla, elmondta, hogy a családjuk nagyon összetartó, és nem a politikai nézetek alapján ítélkeznek egymásról. Király Attilát leggyakrabban a Jászai Mari Színházban láthatjuk, és bár az évad még javában tart, most egy időre kénytelen elbúcsúzni a színpadtól, mivel balesetet szenvedett.

A szomorú hírt a színház közösségi oldalán közölték, miszerint Király Attila kerékpárbalesetet szenvedett. A baleset miatt több előadás is elmarad, mivel a színésznek pihenésre van szüksége - vette észre a hvg.hu.

"Tisztelt Közönségünk! Sajnálattal tájékoztatjuk Önöket arról, hogy Király Attila, társulatunk tagja, kerékpárbalesetet szenvedett. Bár a Művész úr jól van, a felépülése hosszabb időt igényel. A gyógyulási ideje alatt nem tud részt venni a Hóhérok című előadásban, így annak május 17-i, 18-i, 25-i és 27-i, valamint június 7-i és 8-i előadásai elmaradnak" – írták közleményükben, majd hozzátették:

"A Jászai, Karády és Latabár bérletes nézőink számára 2024. június 30-án (vasárnap) 19 órakor a nagyszínpadon pótoljuk az elmaradt Hóhérok előadásokat. Felhívjuk bérletes nézőink figyelmét, hogy – a rendkívüli helyzetre való tekintettel – a nagyszínpad nézőterén a helyfoglalás érkezési sorrendben történik. A Dajka bérletes előadásokat a 2024/2025-ös évad elején pótoljuk, a pontos időpontról később tájékoztatjuk Önöket. A Játszd újra, Sam! című romantikus vígjáték előadásait a kiadott műsor szerint megtartjuk. Megértésüket és türelmüket nagyon köszönjük! Király Attilának mielőbbi gyógyulást kívánunk!" – tájékoztatták a nézőket.

Forrás: blikk.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás