promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Új videóval jelentkezett a fideszkedvenccé vált Dancsó Péter által szétoltott Pamkutya, ezt tartották fontosnak elmondani
Borítókép:  Youtube - Pamkutya
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nehezen érintette őket a milliós megtekintésű youtuber véleménye, amibe még Pottyondy Edina is beleállt.

Egészen új botrány kavarta fel a hazai Youtube állóvizét: Dancsó Péter új videójával szinte minden létező tartalomgyártó foglalkozott, melyben élesen bírálta az amerikai nagykövethez ellátogató influenszereket. Különösen vitriolos nyelvvel fogalmazott az egyik népszerű formációról, a Pamkutyáról. A közöttük lévő ellenségeskedés (melyet főképp a Youtube koronázatlan királyának kikiáltott Dancsó Péter szid) nem újkeletű, korábban már volt egy csörtéjük. Köztudott, hogy elvileg Dancsó Péter érte el először Magyarországon az egymillió feliratkozót, de helyzetét veszélyeztette az akkoriban felbukkanó Pamkutya, akik nagyon rövid idő alatt nagyon nagy népszerűségre tettek szert.

Az őket ekéző videót azóta már törölte, majd újravágta és ismét feltöltötte Dancsó, ezt ide kattintva tekinthetitek meg:

A Jólvanezígy, de még Pottyondy Edina is reagált a fenti videóra, éles kritikát fogalmaztak meg Dancsóval szemben, akik többen azzal vádolták meg a youtubert, hogy eladta magát, illetve azt is élesen bírálták, hogy némely dologban erősen jobboldali nézeteket vall. A videóban említésre került Azahriah is, akit azonban Dancsó kifejezetten dicsért és mivel az eredeti videó már nem elérhető, mivel a róla szóló részeket is kivágta a videóból, így többen úgy értelmezték a médiában hallottakat, hogy a triplázó arénasztárba is beleállt a Youtube megmondóembere.

A videó fő címzettje azonban egyértelműen a Pamkutya volt, akik videóban reagáltak is az ellenük felhozott vádakra. Igazán jámbor párosról van szó, akik az ismertségüket főképp számok paródiafeldolgozásaiknak köszönhetik, így sokak számára érthetetlen volt az, hogy miért éppen őket nézte ki magának riválisnak Dancsó Péter.

A körülöttük kialakuló botrány azonban nem szegte kedvüket és egy érdekességekkel foglalkozó videósorozatot tettek közzé, melynek legutolsó része nem olyan régen jelent meg. Ebben nyoma sincs haragnak, vagy elkeseredettségnek, személyes élményeiket osztják meg követőivel a Pamkutya tagjai. Az új videójukat ide kattintva nézheted meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás